Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο δίκτυο των boulevard hotels collection στην ILTM
Ξενοδοχεία

Το δίκτυο των boulevard hotels collection στην ILTM

Το δίκτυο των boulevard hotels collection συμμετέχει από το 2009 στην ILTM, δίνοντας την ευκαιρία σε μικρά και ανεξάρτητα ξενοδοχεία να έχουν παρουσία, αλλά και πλήρη υποστήριξη, στη διεθνή ταξιδιωτική έκθεση, απόλυτα στοχευμένη στη luxury αγορά.

Το δίκτυο των boulevard hotels collection επέστρεψε από τις Κάννες και την ILTM, έχοντας ακόμα μία επιτυχημένη συμμετοχή στη σημαντικότερη ίσως ταξιδιωτική έκθεση της luxury ταξιδιωτικής αγοράς στον κόσμο.

Το δίκτυο των boulevard hotels collection συμμετέχει από το 2009 στην ILTM, δίνοντας την ευκαιρία σε μικρά και ανεξάρτητα ξενοδοχεία να έχουν παρουσία, αλλά και πλήρη υποστήριξη, στη διεθνή ταξιδιωτική έκθεση, απόλυτα στοχευμένη στη luxury αγορά. Φέτος με αναβαθμισμένη παρουσία, νέα ξενοδοχεία, αλλά και νέες συνεργασίες, στο stand του boulevard hotels collection πραγματοποιήθηκαν πάνω από 250 προκαθορισμένα ραντεβού με luxury buyers από όλο τον κόσμο.

Η ILTM αποτελεί το “διαμάντι” των εκθέσεων της διεθνούς luxury ταξιδιωτικής αγοράς. Πρόκειται για μία αυστηρή εκθεσιακή πλατφόρμα, αποκλειστικά B2B, που απευθύνεται μόνο στην αφρόκρεμα της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας. Η συμμετοχή στην έκθεση εγγυάται έως και 52 ραντεβού ανά εκθέτη με luxury buyers (τουριστικά γραφεία και agencies από όλο τον κόσμο που δραστηριοποιούνται στην διεθνή αγορά πολυτελούς τουρισμού), οι οποίοι επιλέγονται εδώ και πάνω από μία δεκαετία από την ILTM με τις πιο αυστηρές προϋποθέσεις.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024