Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΤο Εast Med Yacht Show – Poros 2013 για 12η συνεχόμενη χρονιά στον Πόρο
Yachting

Το Εast Med Yacht Show – Poros 2013 για 12η συνεχόμενη χρονιά στον Πόρο

Ο πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Χρήστος Πάλλης εγκαινίασε την έκθεση σκαφών Εast Med Yacht Show – Poros 2013 και στο χαιρετισμό του τόνισε ότι 'ο ΕΟΤ θα δώσει μεγάλο βάρος στον θαλάσσιο τουρισμό, γιατί το γιώτινγκ αποτελεί μια σημαντική παράμετρο εισροής συναλλάγματος στη χώρα μας'.

Με μια λιτή εκδήλωση χωρίς υπερβολές, όπως αρμόζει στις περιστάσεις, αλλά με ουσία και ενδιαφέρον, πραγματοποιήθηκε στη παραλία του Πόρου, η επίσημη τελετή έναρξης του διεθνούς σαλονιού θαλασσίου τουρισμού Εast Med Yacht Show – Poros 2013, που φιλοξενείται στο νησί του Σαρωνικού για 12η συνεχόμενη χρονιά.

Ο πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Χρήστος Πάλλης εγκαινίασε την έκθεση σκαφών και στο χαιρετισμό που απεύθυνε αναφέρθηκε στη σημασία που δίνει το ελληνικό κράτος στον τουρισμό και τόνισε πως “Ο ΕΟΤ θα δώσει μεγάλο βάρος στον θαλάσσιο τουρισμό, γιατί το γιώτινγκ αποτελεί μια σημαντική παράμετρο εισροής συναλλάγματος στη χώρα μας”.

Στην έκθεση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΕΣΤ κ. Αντώνης Στελλιάτος, ο πρόεδρος της ΕΣΜΕΘ κ. Γιώργος Κολλίντζας, ο δήμαρχος Πόρου κ. Δημήτρης Στρατηγός, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, μεσίτες του θαλάσσιου τουρισμού και πολίτες.

Αναφορικά με τις προσδοκίες του ΕΟΤ στον τομέα του τουρισμού το 2013, ο κ. Πάλλης δήλωσε πως από τα μέχρι τώρα δείγματα, οι προσδοκίες είναι πάρα πολύ ενθαρρυντικές, “Η Ελλάδα έχει βάλει ένα στόχο, περίπου στα 17 εκατ. τουρίστες, που μπορούμε να τον ξεπεράσουμε κι αυτόν, εφόσον προσπαθήσουμε όλοι μαζί”.

Τα πολυτελή σκάφη ομόρφυναν το λιμάνι του Πόρου κατά τη διάρκεια της Έκθεσης και δημιούργησαν εορταστική ατμόσφαιρα τη Δευτέρα του Πάσχα, ενώ οι διοργανωτές δήλωσαν ικανοποιημένοι από την ποσότητα και την ποιότητα των σκαφών που συμμετείχαν. Το ραντεβού ανανεώθηκε για την άνοιξη του 2014 στον Πόρο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024