Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΤο Ναυτικό Σαλόνι 2014 διεξάγεται 15-19 Οκτωβρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας
Εκθέσεις

Το Ναυτικό Σαλόνι 2014 διεξάγεται 15-19 Οκτωβρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας

Με σύνθημα 'Το Ναυτικό Σαλόνι επέστρεψε!', η έκθεση για τη θάλασσα και τη θαλάσσια αναψυχή διοργανώνεται από τις 15 έως και τις 19 Οκτωβρίου με μια ποικιλία σκαφών, ναυτικών υπηρεσιών και προϊόντων για τα σκάφη, τα θαλάσσια σπορ και το ψάρεμα.

Η έκθεση για τη θάλασσα και τη θαλάσσια αναψυχή “Ναυτικό Σαλόνι” επέστρεψε μετά από απουσία 3 ετών. Φέτος θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως και τις 19 Οκτωβρίου 2014 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο στο Ελληνικό. Η ναυτική έκθεση ετοιμάζεται να κάνει μια επιτυχημένη επανεμφάνιση, αποδεικνύοντας τώρα περισσότερο από ποτέ, ότι το σκάφος και η θάλασσα παραμένουν ένας ακαταμάχητος συνδυασμός, όχι για λίγους και εκλεκτούς, αλλά για όλους εκείνους που αγαπούν τη θάλασσα.

Δίνοντας βήμα και προτεραιότητα στον τομέα της ελληνικής ναυτικής κουλτούρας, το Ναυτικό Σαλόνι, με σύνθημα “Το Ναυτικό Σαλόνι επέστρεψε!”, κάνει προσωπικό του στοίχημα την επιτυχία και ετοιμάζεται πυρετωδώς να δώσει ξανά πνοή στον κρίσιμο κλάδο της θαλάσσιας αναψυχής, ενθαρρύνοντας όλο τον κόσμο να ασχοληθεί με ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά της πατρίδας μας.

Για πέντε ημέρες λοιπόν από τις 15 έως και τις 19 Οκτωβρίου με μια ποικιλία σκαφών, ναυτικών υπηρεσιών και προϊόντων για τα σκάφη, τα θαλάσσια σπορ και το ψάρεμα το Ναυτικό Σαλόνι, περιμένει όλους για να τους μυήσει στον ελκυστικό υδάτινο κόσμο. Ένα Σαλόνι για όλους αφιερωμένο σ’έναν κλάδο που στοχεύει όσους αγαπούν τη θαλάσσια αναψυχή, τα extreme sports και τον θαλάσσιο τουρισμό, αλλά και όσους ασχολούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με το  boating, τα θαλάσσια σπορ, το ψάρεμα και την κατάδυση.

Την έκθεση θα εγκαινιάσει την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου το απόγευμα, ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ενώ έχουν προσκληθεί και αναμένεται να επιβεβαιώσουν τη  παρουσία τους ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος και ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Το Ναυτικό Σαλόνι διοργανώνεται από την εταιρεία οργάνωσης εκθέσεων Expo One, με τη συνεργασία του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Πλαστικών Σκαφών Παρελκομένων Εξαρτημάτων Εμπόρων & Υπηρεσιών (ΣΕΚΑΠΛΑΣ ΠΕΕΥ).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024