Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΤο Salon Μondial du Τourisme η επόμενη μεγάλη τουριστική έκθεση που ακυρώθηκε
Εκθέσεις

Το Salon Μondial du Τourisme η επόμενη μεγάλη τουριστική έκθεση που ακυρώθηκε

Μετά τη ITB του Βερολίνου, η σειρά της Παγκόσμιας Έκθεσης Τουρισμού του Παρισιού, Salon Μondial du Τourisme, να ακυρωθεί. Μια απόφαση σύμφωνη με την απαγόρευση συγκέντρωσης περισσότερων από 5.000 ατόμων σε περιορισμένο χώρο, που εφαρμόσθηκε από τη γαλλική κυβέρνηση.

Η διοίκηση της Παγκόσμιας Έκθεσης Τουρισμού, Salon Μondial du Τourisme, (SMT) του Παρισιού ανακοίνωσε χθες το βράδυ την ακύρωσή της έκθεσης που θα γινόταν στις 12 έως τις 15 Μαρτίου2020, φυσικά λόγω του ιού covid 19 αφού η γαλλική κυβέρνηση έχει απαγορεύσει συγκεντρώσεις άνω των 5.000 ατόμων σε περιορισμένο χώρο. Η έκθεση κάθε χρόνο δέχεται πάνω από 100.000 επισκέπτες.

“Γνωρίζουμε ότι οι εκθέτες μας αφιερώνουν πολύ χρόνο, πόρους και προσπάθεια συμμετοχής στις εκδηλώσεις της Salon Μondial du Τourisme και λυπούμαστε που δεν μπορούμε να τους υποδεχτούμε στις προγραμματισμένες ημερομηνίες. Δεν είναι λοιπόν με χαρά αυτή την απόφαση, αλλά έχοντας επίγνωση των οικονομικών συνεπειών για τους εκθέτες του επαγγελματικού τουρισμού, σε αυτή την ήδη περίπλοκη περίοδο για τον τομέα, αποφασίσαμε την ακύρωση της διοργάνωσης. Επίσης, πρέπει να σεβόμαστε τις συστάσεις και τις προφυλάξεις των αρχών στο όνομα της δημόσιας υγείας και ασφάλειας”, ανέφερε η διοργανώτρια εταιρεία σε δήλωση της. “Τα στελέχη μας θα έρθουν σε επαφή με κάθε εκθέτη “για να μελετήσουν τις συνέπειες αυτής της ακύρωσης”.

Η επιδημία του ιού COVID-19, που αναπτύσσεται έντονα στην Ευρώπη εδώ και μερικές ημέρες, είναι ο λόγος που το Υπουργείο Υγείας της Γαλλίας ανακοίνωσε το Σάββατο την ακύρωση οποιουδήποτε γεγονότος που συγκεντρώνει περισσότερα από 5.000 άτομα σε “περιορισμένο μέρος”, προκαλώντας αμέσως τη διακοπή πολλών εκθέσεων που ήταν προγραμματισμένες τις επόμενες ημέρες, όπως και η εμπορική έκθεση ITB στο Βερολίνο.

Οι διοργανωτές ανανέωσαν το ραντεβού με τους εκθέτες και επισκέπτες για την επόμενη χρονιά. Οι νέες ημερομηνίες που θα γίνει η έκθεση είναι 18 έως τις 21 Μαρτίου 2021. Σημειώνεται ότι η έκθεση πραγματοποιείται εδώ και 45 χρόνια και δεν έχει ποτέ ακυρωθεί.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024