Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο We do local στην Greek Tourism Expo 2015
Εκθέσεις

Το We do local στην Greek Tourism Expo 2015

Το 'We do local' παρουσιάστηκε στην 2η Διεθνή Έκθεση Greek Tourism EXPO 2015, στο Metropolitan Expo, παρουσία φορέων και στελεχών της τουριστικής αγοράς της Αθήνας και της υπόλοιπης Ελλάδας, αλλά και επισκεπτών της έκθεσης.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι παρουσιάσεις που διοργανώνει η εταιρεία Τοπική Παραγωγή & Φιλοξενία ΑΕ για την προώθηση του νέου προτύπου πιστοποίησης τουριστικών μονάδων, που δημιουργήθηκε για τη διαφοροποίηση του τουριστικού προιόντος.

Το “We do local” παρουσιάστηκε την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου στην 2η Διεθνή Έκθεση Greek Tourism EXPO 2015, στο Metropolitan Expo, παρουσία φορέων και στελεχών της τουριστικής αγοράς της Αθήνας και της υπόλοιπης Ελλάδας, αλλά και επισκεπτών της έκθεσης.

Οι επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου που παρευρέθησαν στην έκθεση αυτή, η οποία πραγματοποι​ήθηκε ​για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Ελλάδα, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με το νέο αυτό πρότυπο, τις διαδικασίες και τα οφέλη πιστοποίησης των επιχειρήσεων τους με αυτό, από τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Τοπική Παραγωγή & Φιλοξενία ΑΕ κ. Ανδρέα Μεταξά και την υπεύθυνη Διαχείρισης Ποιότητας της εταιρείας Cosmocert AE κα Ελίνα Καραμίχου.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Συνδέσμου Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής & Αργοσαρωνικού και του Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Το We do local είναι ένα εγχείρημα το οποίο δημιουργήθηκε από 14 σημαντικούς παράγοντες της τουριστικής βιομηχανίας όλης της Κρήτης, που, σε συνεργασία με τον φορέα πιστοποιήσεων Cosmocert AE και την Local Food Experts sce, στόχο έχουν στην επανατοποθέτηση του εθνικού τουριστικού προϊόντος, την ανάδειξη της ιδιαίτερης τοπικής φιλοξενίας και την στήριξη της τοπικής παραγωγής και οικονομίας. Oι επιχειρήσεις που λειτουργούν με βάση τη φιλοσοφία του “We do local”, πιστοποιούνται για το σύνολο των ενεργειών  που πράττουν για την στήριξη και προβολή του τόπου τους. Με αυτό τον τρόπο επιβραβεύονται, προωθούνται για τις υπηρεσίες τους μέσω ενός ενιαίου σήματος το “We do local”, λαμβάνοντας έτσι στα χέρια τους ένα επιπλέον μετρήσιμο εργαλείο προώθησης. Το “We do local”, έως σήμερα διαθέτει 23 πιστοποιημένα μέλη, 21 ξενοδοχειακές μονάδες και 2 πλοία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024