Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΕκπαιδευτικά ΤαξίδιαΕκπαιδευτικό ταξίδι στη Ρόδο από τον ΕΟΤ-Μιλάνου

Εκπαιδευτικό ταξίδι στη Ρόδο από τον ΕΟΤ-Μιλάνου

Στα πλαίσια προβολής του τουριστικού προορισμού της Ρόδου και ειδικώτερα της αναβαθμισμένης Συνεδριακής της υποδομής, το γραφείο ΕΟΤ Μιλάνου οργάνωσε και πραγματοποίησε ταξίδι εξοικείωσης τουριστικών παραγόντων από την Ιταλία το […]

Στα πλαίσια προβολής του τουριστικού προορισμού της Ρόδου και ειδικώτερα της αναβαθμισμένης Συνεδριακής της υποδομής, το γραφείο ΕΟΤ Μιλάνου οργάνωσε και πραγματοποίησε<...> ταξίδι εξοικείωσης τουριστικών παραγόντων από την Ιταλία το τετραήμερο 27-30/05/2010 φιλοξενούμενοι από τον Οργανισμό Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού (ΠΡΟΤΟΥΡ).

Στην 15μελή αποστολή συμμετείχαν δημοσιογράφοι των κορυφαίων ημερήσιων / εβδομαδιαίων τουριστικών εντύπων, οργανωτές συνεδρίων και Buyers.

Επίσκεψη ξενοδοχειακών μονάδων, συνεδριακών υποδομών, αρχαιολογικών χώρων της Λίνδου, του κέντρου ιαματικών πηγών της Καλλιθέας, σε βάθος γνωριμία με τον πολιτιστικό / ιστορικό πλούτο της Μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου μέσω εμπεριστατομένων ξεναγήσεων, αλλά και η προσφορά γευμάτων με τις μοναδικές γεύσεις Ροδιακής κουζίνας γκουρμέ άφησαν άφωνους τους συμμετέχοντες με κορύφωση το επίσημο δείπνο στο Super Dome του Rodos Palace, προσφορά στην αποστολή, όπως και η φιλοξενία απο τo Rodos Palace.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε σε κεντρική συνεδριακή αίθουσα του εν λόγω ξενοδοχείου σεμινάριο παρουσίασης του τουριστικού προϊόντος της Ρόδου παρουσία της ιταλικής αποστολής και τοπικών τουριστικών παραγόντων –ξενοδόχων, τουρ. πρακτόρων κ.ά.- με βασικούς εισηγητές το γενικό διευθυντή της ΠΡΟΤΟΥΡ, την πρόεδρο του Μουσείου Νεοελληνικής τέχνης κα Μαρία Σαββαΐδου. Χαιρετισμό απηύθηνε ο αντιδήμαρχός Ρόδου κ. Μανώλης Καμπουρόπουλος, ενώ ο διευθυντής του Γραφείου ΕΟΤ Μιλάνου, κ. Μιχ. Τερζίμπασης στην παρουσίασή του αναφέρθηκε στην ιταλική τουριστική αγορά και την πορεία των μεχρι σήμερα κρατήσεων.

Οι εντυπώσεις των συμμετεχόντων ήταν άριστες από την εμπεριστατομένη γνωριμία με το προσφερόμενο τουριστικό προϊόν της Ρόδου χάρη στην ιδιαίτερη επιμέλεια του προγράμματος και την εγκάρδια φιλοξενία εκ μέρους των τουριστικών παραγόντων του νησιού.

Ευχάριστη έκπληξη στο ενδιάμεσο των πτήσεων από και προς την Ρόδο, με φροντίδα της Δ/σης Δημ. Σχέσεων ΕΟΤ επίσκεψη της αποστολής στο κέντρο της Αθήνας, η ξενάγησή της στο Μουσείο της Ακρόπολης, αλλά και η γνωριμία της με το παραθαλάσσιο μέτωπο και τις τουριστικές υποδομές της Ανατ. Αττικής, με κατάληξη την ξενάγηση στο Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024