Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΕκπαιδευτικά ΤαξίδιαΕπίσκεψη επαγγελματιών διοργανωτών συνεδρίων στη Θεσσαλονίκη

Επίσκεψη επαγγελματιών διοργανωτών συνεδρίων στη Θεσσαλονίκη

Κλιμάκιο του Συνδέσμου Επαγγελματιών Διοργανωτών Συνεδρίων της Ιταλίας, αποτελούμενο από 14 ειδικά Γραφεία, επισκέφθηκε πρόσφατα τη Θεσσαλονίκη φιλοξενούμενο από το Γραφείο Συνεδρίων και Επισκεπτών Θεσσαλονίκης, Thessaloniki Convention and Visitors Bureau […]

Κλιμάκιο του Συνδέσμου Επαγγελματιών Διοργανωτών Συνεδρίων της Ιταλίας, αποτελούμενο από 14 ειδικά Γραφεία, επισκέφθηκε πρόσφατα<...> τη Θεσσαλονίκη<.> φιλοξενούμενο από το Γραφείο Συνεδρίων και Επισκεπτών Θεσσαλονίκης, Thessaloniki Convention and Visitors Bureau (TCVB<.>), σε συνεργασία με την Διεύθυνση του ΕΟΤ στο Μιλάνο.

Το κλιμάκιο, το οποίο επισκέφθηκε για πρώτη φορά την πόλη της Θεσσαλονίκης, ακολούθησε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα γνωριμίας με τις συνεδριακές υποδομές των μελών του TCVB, με την Ιστορία και τον Πολιτισμό, την αγορά, την γαστρονομία και την νυκτερινή ζωή.

Στα πλαίσια των Συσκέψεων ο πρόεδρος τους κ. Carmelo Pezzino εξέφρασε το θαυμασμό του για τη Θεσσαλονίκη και την βεβαιότητα ότι θα φιλοξενήσει πολλά ιταλικά συνέδρια στο μέλλον.

Για τις επόμενες εβδομάδες η Διοίκηση του Thessaloniki Convention and Visitors Bureau προγραμματίζει αλλά 3 παρόμοια εκπαιδευτικά ταξίδια, δηλ. Fam Trips με ειδικά γραφεία Διοργάνωσης Διεθνών Συνεδρίων από τη Μεγ. Βρετανία, τη Γερμανία, και την Ελβετία.

Τα κλιμάκια αυτά θα συνοδεύονται από δημοσιογράφους της Ευρωπαϊκής Συνεδριακής Βιομηχανίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024