Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΕκπαιδευτικό σεμινάριο από την Deloitte για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις
Τουριστική εκπαίδευση

Εκπαιδευτικό σεμινάριο από την Deloitte για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις

Το 14ο ετήσιο εκπαιδευτικό σεμινάριο EMEA Hotel Business School της Deloitte θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 22 Νοεμβρίου στο Λονδίνο με τίτλο 'Return of the Deal'.

Η Deloitte διοργανώνει το 14ο EMEA Hotel Business School της Deloitte, ένα τριήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 22 Νοεμβρίου στο Λονδίνο. Σκοπός του σεμιναρίου είναι να παρουσιάσει τη σημερινή εικόνα του κλάδου των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και να ενημερώσει για τα βασικά ζητήματα διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων.

Το 2013 έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους σημαντικές ενδείξεις ανάκαμψης στις συναλλαγές και τις εξαγορές και τις συγχωνεύσεις, καθώς επανέρχεται η εμπιστοσύνη και οι αγορές συνεχίζουν να ανακάμπτουν. Ο τίτλος του σεμιναρίου φέτος είναι “Return of the Deal” και τα μαθήματα θα επικεντρωθούν στους παράγοντες που κινητοποιούν τις συμφωνίες και τις καλές και κακές πρακτικές που ακολουθούνται στον κλάδο.

Τα θέματα που θα καλύψει το σεμινάριο εστιάζουν στις εξαγορές και τις συγχωνεύσεις, στη στρατηγική, τη λειτουργία, τη χρηματοδότηση, τη διαχείριση κεφαλαίου, τη λογιστική, τη φορολογία, καθώς και το marketing του συγκεκριμένου κλάδου. Στο πλαίσιο των μαθημάτων θα πραγματοποιηθεί μια άσκηση προσομοίωσης που χρησιμοποιείται από πολλούς κορυφαίους ξενοδοχειακούς ομίλους από όλο τον κόσμο.

Το Deloitte ΕΜΕΑ Hotel Business School απευθύνεται τόσο σε στελέχη της Deloitte που ασχολούνται με τον κλάδο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, όσο και σε στελέχη του κλάδου που επιθυμούν να ενημερωθούν σχετικά με τα βασικά ζητήματα διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024