Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΚλήρωση υποτροφίας από την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας
Εκπαίδευση

Κλήρωση υποτροφίας από την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας

Υποτροφία σε ένα σπουδαστή θα δώσει ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “Δήμητρα” σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, εις μνήμη της Τόνια Αθανασοπούλου.

Την Παρασκευή στις 14 Οκτωβρίου 2022, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση υποτροφίας που προσφέρει ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “Δήμητρα” σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Οργανισμού στον Βόλο.

Με την παραπάνω συμβολική κίνηση, οι δύο φορείς αποδεικνύουν στην πράξη, ότι επιθυμούν να δώσουν την ευκαιρία σε εν δυνάμει σπουδαστές να λάβουν μία ολοκληρωμένη κατάρτιση στα επαγγέλματα τουρισμού-εστίασης, οικονομίας-διοίκησης, μόδας-ομορφιάς, υγείας, αθλητισμού, παιδαγωγικών  και  εφαρμοσμένων τεχνών.

Η υποτροφία δίνεται ως ελάχιστη απόδοση φόρου τιμής προς την Τόνια Αθανασοπούλου με την ονομασία της υποτροφίας του ΙΕΚ Δήμητρα ως “Υποτροφία Τόνια Αθανασοπούλου”. Η Τόνια Αθανασοπούλου, ξενοδόχος, διατηρούσε επί σειρά ετών την οικογενειακή επιχείρηση του ξενοδοχείου “Κένταυρος”, στην Τσαγκαράδα του Πηλίου. Παράλληλα, ίδρυσε τον παραδοσιακό ξενώνα “Της Έλλης” στην ίδια περιοχή. Πάρα πολλά στελέχη του τουρισμού της Μαγνησίας ξεκίνησαν  τα πρώτα τους βήματα στο ξενοδοχείο της.  Η Τόνια Αθανασοπούλου πάντα προέτρεπε τους νέους της περιοχής να ακολουθούν τον τομέα του τουρισμού και φρόντιζε για την εκπαίδευση τους στο ξεκίνημα της καριέρας τους. Με ενεργή κοινωνική δράση διετέλεσε επί σειρά ετών μέλος της Επιτροπής Τουρισμού Ανάπτυξης Δήμου Μουρεσίου (ΕΤΑΜ). Διοργάνωνε με απόλυτη επιτυχία τις εκθέσεις τουρισμού, στις οποίες συμμετείχε ο Δήμος Μουρεσίου ως βασικός διοργανωτής και χορηγός των εκδηλώσεων του Δήμου (Αδελφοποιήσεις, Fam Trips, Press Trips κ.λπ.). Το Δ.Σ του Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου, προσφάτως, αποφάσισε την έκδοση ψηφίσματος  τιμώντας το έργο της και τη δράση της στον τουρισμό.

Ο Δικαιούχος της Υποτροφίας θα προκύψει μεταξύ των υποψήφιων σπουδαστών που θα έχουν καταθέσει την συνημμένη αίτηση μέχρι τις 12 Οκτωβρίου 2022 στα γραφεία του ΙΕΚ “Δήμητρα” μετά από κλήρωση στις εγκαταστάσεις του. Η κλήρωση θα γίνει, παρουσία των εκπροσώπων της Ένωσης Ξενοδόχων και των υποψηφίων σπουδαστών που κατέθεσαν την επισυναπτόμενη Αίτηση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024