Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΝέο πρόγραμμα εκπαίδευσης PROTEL PMS από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος και την HIT
Τουριστική εκπαίδευση

Νέο πρόγραμμα εκπαίδευσης PROTEL PMS από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος και την HIT

DIETHNES-PANEPISTHMIO

Νέο πρόγραμμα εκπαίδευσης PROTEL PMS από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος και την HIT ξεκινά στις 5 Νοεμβρίου 2024, διάρκειας 21 ωρών.

Nέο πρόγραμμα πιστοποιημένης επιμόρφωσης “Εκπαίδευση στο Ξενοδοχειακό Πρόγραμμα PROTEL PMS: Hands on experience” του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος και την ΗΙΤ Hospitality Integrated Technologies ΑΕ ξεκινά στις 5 Νοεμβρίου 2024, με διάρκεια: 21 ώρες, 1 μήνας.

Στόχος του προγράμματος από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος είναι οι συμμετέχοντες να μπορούν να εργάζονται με άνεση στο Τμήμα Υποδοχής και στο ευρύτερο μηχανογραφημένο περιβάλλον μιας ξενοδοχειακής μονάδας και να διενεργούν τις βασικές λειτουργίες του Front Office και του τμήματος κρατήσεων,  reporting, αναλυτική πρόβλεψη διαθεσιμότητας, αναφορά κατάστασης δωματίων, δημιουργία προφίλ πελατών, γκρουπ, εταιρειών, τουριστικών γραφείων, δημιουργία κράτησης μεμονωμένων πελατών και group, τροποποίηση κρατήσεων, λειτουργία Navigator, check in, check out, τιμολόγηση, δημιουργία τιμοκαταλόγων, addRoom Features, Διαχείριση συμβολαίων, Housekeeping, Maintenance κ.ά.

Η διαδικασία εκπαίδευσης πραγματοποιείται εξ’ολοκλήρου σε πραγματικό χρόνο μέσω της πλατφόρμας HIT ACADEMY Hotel που αποτελεί ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον πλήρως λειτουργικής προσομοίωσης ξενοδοχειακής εγκατάστασης.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε

  • αποφοίτους ΑΕΙ/ΤΕΙ/ΙΕΚ τουριστικής κατεύθυνσης
  • αποφοίτους Λυκείου με αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία σε Τμήμα Υποδοχής ξενοδοχείου τουλάχιστον τεσσάρων (4) μηνών που εργάζονται ή θέλουν να απασχοληθούν σε διοικητική θέση στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Ανώτατο όριο συμμετεχόντων είναι τα 25 άτομα ανά κύκλο εκπαίδευσης .

Οι απόφοιτοι του προγράμματος έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν την πιστοποίησή τους  μέσω εγγραφής στο πρόγραμμα “Εκπαίδευση στο Hotel software PROTEL PMS: Hands on experience (Advanced programme)”  συμμετέχοντας μόνο στις επιπλέον ενότητες (+24 ώρες).

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε.) ιδρύθηκε με το νόμο 3391 στη Θεσσαλονίκη το 2005 και άρχισε να λειτουργεί το 2008. Χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ελληνικό Δημόσιο, με στόχο να παρέχει ανώτατη εκπαίδευση σε Έλληνες και ξένους και να παράγει και να μεταδίδει καινοτόμο γνώση στα επιστημονικά αντικείμενα που ασχολείται. Ειδικεύεται στην παροχή μεταπτυχιακών προγραμμάτων που απευθύνονται σε αλλοδαπούς φοιτητές που ενδιαφέρονται να σπουδάσουν στην Ελλάδα και σε Έλληνες φοιτητές που αναζητούν διεθνείς προοπτικές.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Φοιτητής στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

14/06/2024
13/06/2024
12/06/2024
11/06/2024
10/06/2024
07/06/2024