Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΟ κορυφαίος φωτογράφος Χρ. Δράζος στους ομιλητές του Hotel Design Masterclass
Σεμινάρια

Ο κορυφαίος φωτογράφος Χρ. Δράζος στους ομιλητές του Hotel Design Masterclass

Ο κ. Χρ. Δράζος, επαγγελματίας διεθνούς απήχησης και μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του τουριστικού μάρκετινγκ στην Ελλάδα, θα αναλύσει μέσα από πολυάριθμα παραδείγματα τον κρίσιμο ρόλο που παίζει η φωτογραφία για την αισθητική και εμπορική ανάδειξη ενός ξενοδοχείου και θα δώσει πρακτικές συμβουλές.

Για τη σημασία της δυναμικής εικονογράφησης των εμπειριών που προσφέρει ένα ξενοδοχείο θα μιλήσει ο κορυφαίος Έλληνας φωτογράφος ξενοδοχείων και γαστρονομίας κ. Χρήστος Δράζος στο προσεχές Hotel Design Masterclass που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαρτίου στην Αθήνα. Ο κ. Δράζος, επαγγελματίας διεθνούς απήχησης και μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του τουριστικού μάρκετινγκ στην Ελλάδα, θα αναλύσει μέσα από πολυάριθμα παραδείγματα τον κρίσιμο ρόλο που παίζει η φωτογραφία για την αισθητική και εμπορική ανάδειξη ενός ξενοδοχείου και θα δώσει πρακτικές συμβουλές για το πώς ένας ξενοδόχος πρέπει να οργανώσει τη φωτογράφηση της μονάδας του προκειμένου να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να κερδίσει νέους πελάτες.

Ξεκινώντας από το χώρο της διαφήμισης, ο κ. Δράζος εξειδικεύτηκε στον κλάδο της φιλοξενίας και των ταξιδιών συμβάλλοντας με τη δουλειά του στη ριζική αισθητική αναβάθμιση πολλών ελληνικών επιχειρήσεων – και κατ’πέκταση στην αύξηση των πωλήσεών τους – αλλά και γενικότερα στην ανάδειξη της Ελλάδας ως ποιοτικού τουριστικού προορισμού. Πλέον έχει εδραιωθεί στη διεθνή ελίτ των hotel and food photographers έχοντας φωτογραφήσει ένα μεγάλο αριθμό ξενοδοχείων και εστιατορίων τόσο στην Ελλάδα όσο και πολλές άλλες χώρες.

Το Hotel Design Masterclass είναι ένα άκρως εξειδικευμένο σεμινάριο που απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και διευθυντικά στελέχη ξενοδοχείων. Οι ιδιαίτερα έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου θα αναλύσουν για πρώτη φορά όλες τις πτυχές που ορίζουν την αισθητική ενός ξενοδοχείου – όπως λ.χ. την αρχιτεκτονική, το interior design, τη φωτογράφηση και το branding – αλλά και τους τρόπους αξιοποίησής της για την αύξηση των εσόδων μέσω του κατάλληλου μάρκετινγκ.

Το Hotel Design Masterclass συνδιοργανώνεται από το TravelDailyNews και τον δρα Δημήτρη Κούτουλα και εντάσσεται στην επιτυχημένη σειρά ξενοδοχειακών σεμιναρίων “The TravelDailyNews Masterclass Series”. Θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαρτίου στην Αθήνα (ξενοδοχείο Airotel Stratos Vassilikos).

Περισσότερες πληροφορίες για την εγγραφή στο σεμινάριο παρατίθενται εδώ.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024