Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΟι απαιτήσεις και οι επιθυμίες των Ρώσων πελατών των spa αναλύονται στο προσεχές Hotel Spa Masterclass
Σεμινάρια

Οι απαιτήσεις και οι επιθυμίες των Ρώσων πελατών των spa αναλύονται στο προσεχές Hotel Spa Masterclass

Για τα χαρακτηριστικά και τις προτιμήσεις της ρωσικής πελατείας θα μιλήσει η κα Ελίνα-Νεφέλη Ζαγκορόντσκαγια στο Hotel Spa Masterclass, στις 31 Μαρτίου 2016, στο ξενοδοχείο Airotel Stratos Vassilikos στην Αθήνα.

Για τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες των Ρώσων πελατών των spa θα μιλήσει η κα Ελίνα-Νεφέλη Ζαγκορόντσκαγια στο προσεχές Hotel Spa Masterclass. Το σεμινάριο αυτό που απευθύνεται σε ιδιοκτητες και διευθυντικά στελέχη ξενοδοχείων θα πραγματοποιηθεί την 31η Μαρτίου 2016 στο ξενοδοχείο Airotel Stratos Vassilikos στην Αθήνα.

Στην εισήγησή της η κα Ζαγκορόντσκαγια θα εστιάσει εκτός του προφίλ της ρωσικής πελατείας σε σημαντικές πτυχές της σωστής παροχής υπηρεσίων σε ένα ξενοδοχειακό spa, στις απαιτήσεις του σύγχρονου πελάτη καθώς και στην αποτελεσματική διεύθυνση της ομάδας του spa. Επίσης θα αναφερθεί στην αξία μιας ολιστικής προσέγγισης κατά το σχεδιασμό του spa concept και στην ενσωμάτωση στοιχείων της ελληνικής ιστορίας και παράδοσης κατά την προσφορά εμπειριών ευεξίας.

Πτυχιούχος ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και με μακροχρόνια εκπαίδευση στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική, τη γιόγκα και την αγιουρβέδα, η κ. Ζαγκορόντσκαγια ασχολείται επί μακρόν με το χώρο της ψυχοσωματικής ευεξίας, ενώ από το 2013 εργάζεται ως θεραπεύτρια στο Thalaspa Chenot του ξενοδοχείου Elounda Beach Hotel. Γνωρίζει μια ευρεία γκάμα τεχνικών ευεξίας που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, μαλάξεις, ρεφλεξολογία και ηλεκτροβελονισμό.

Το Hotel Spa Masterclass είναι ένα άκρως εξειδικευμένο σεμινάριο που απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και διευθυντικά στελέχη ξενοδοχείων καθώς και σε στελέχη του κλάδου των spa. Οι ιδιαίτερα έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου θα αναλύσουν όλες τις πτυχές που σχετίζονται με την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών ευεξίας, τα ενδεδειγμένα εργαλεία του μάρκετινγκ, τη δημιουργία ελκυστικών spa και την κερδοφόρο λειτουργία τους μέσω της συνεχούς βελτίωσης στην ικανοποίηση των πελατών και της αύξησης των εσόδων.

Το Hotel Spa Masterclass συνδιοργανώνεται από το TravelDailyNews και τον δρα Δημήτρη Κούτουλα και εντάσσεται στην επιτυχημένη σειρά ξενοδοχειακών σεμιναρίων “The TravelDailyNews Masterclass Series”. Θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαρτίου στην Αθήνα (ξενοδοχείο Airotel Stratos Vassilikos).

Περισσότερες πληροφορίες για την εγγραφή στο σεμινάριο παρατίθενται εδώ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024