Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΟι ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις στοχεύουν τους Πολωνούς τουρίστες
Προώθηση προορισμού

Οι ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις στοχεύουν τους Πολωνούς τουρίστες

Πέρυσι επισκέφθηκαν την Ελλάδα 680.000 Πολωνοί, με βάση τα στοιχεία από τα αεροδρόμια, αλλά και πολλές άλλες χιλιάδες με πούλμαν. Ο οδικός τουρισμός από την Κεντρική Ευρώπη έχει αυξητικές τάσεις και μάλιστα από την Πολωνία προτιμούν το πούλμαν οι νεότεροι σε ηλικία τουρίστες.

Ο τουρισμός από την Πολωνία έχει ήδη τραβήξει το ενδιαφέρον των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων και προορισμών, πολλοί από τις οποίους θα βρεθούν στη Βαρσοβία στην τουριστική έκθεση “Grecka Panorama” το χρονικό διάστημα 11-13 Δεκεμβρίου, για να προωθήσουν τη χώρα μας όχι μόνο στα πολωνικά τουριστικά γραφεία, αλλά και κατευθείαν στους Πολωνούς τουρίστες.

Οι Πολωνοί αγαπούν την Ελλάδα ως προορισμό για διακοπές και ταξιδεύουν όχι μόνο με το αεροπλάνο, αλλά και με πούλμαν προς τη χώρα μας. Είναι χαρακτηριστικό ότι πέρυσι επισκέφθηκαν την Ελλάδα 680.000 Πολωνοί με βάση τα στοιχεία από τα αεροδρόμια, αλλά και πολλές άλλες χιλιάδες με πούλμαν. Ο οδικός τουρισμός από την Κεντρική Ευρώπη έχει αυξητικές τάσεις και μάλιστα από την Πολωνία προτιμούν το πούλμαν οι νεότεροι σε ηλικία τουρίστες.

Ο μέσος Πολωνός επισκέπτης στην χώρα μας ξοδεύει περίπου 700-800 ευρώ την εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένων διαμονής και μετάβασης, ποσό δηλαδή που πλησιάζει στα χρήματα που δαπανούν και άλλοι παραδοσιακοί επισκέπτες της χώρας μας όπως η Βρετανία και η Γερμανία. Το προφίλ του Πολωνού επισκέπτη είναι εφάμιλλο με του Γερμανού, οικογενειάρχης, αγαπά την ελληνική φύση και κουζίνα, εκτιμά την παράδοση και την κουλτούρα.

Η διοργανώτρια North Events έχει αναθέσει στην εξειδικευμένη εταιρεία Travel Media Applications τη διοργάνωση των Β2Β συναντήσεων που θα γίνουν στις 11 Δεκεμβρίου μεταξύ των εκθετών και των τουριστικών γραφείων της Πολωνίας.

“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που παρά τις δυσκολίες της εποχής μας, η πρώτη έκθεση στην Πολωνία που προωθεί Ελλάδα, στέφεται με επιτυχία. Ηδη μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες, αλλά και προορισμοί έχουν δηλώσει συμμετοχή και στην εκθεση, αλλά και στις ιδιαίτερα σημαντικές συναντήσεις Β2Β”, δήλωσε ο κ. Λεωνίδας Μπαμπάνης από τη North Events.

Το B2B Workshop “Poland meets Greece” θα διεξαχθεί στις 11 Δεκεμβρίου 2015 στη Βαρσοβία (Sheraton Hotel Warsaw) της Πολωνίας από την Travel Media Applications, με εμπειρία 15 ετών σε ιδιαίτερα επιτυχημένες επαγγελματικές συναντήσεις. Στην εκδήλωση θα προσκληθούν tour-operators και travel agents εξερχόμενου τουρισμού, καθώς επίσης και corporate buyers.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024