Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευση'Ημέρες Καριέρας 2019' της Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης ΙΕΚ Αναβύσσου
Τουριστική εκπαίδευση

'Ημέρες Καριέρας 2019' της Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης ΙΕΚ Αναβύσσου

Την ίδια μέρα θα γίνει και παρουσίαση του Ειδικού Σήματος Ποιότητας Ελληνικής Κουζίνας του Υπουργείου Τουρισμού.

Θεσμό αποτελεί πλέον η εκδήλωση “Ημέρα Καριέρας 2019”, που θα πραγματοποιηθεί και αυτήν τη χρονιά στις 27, 28 Φεβρουαρίου και 1η Μαρτίου 2019 και ώρα 10 το πρωί, στο ΙΕΚ του Υπουργείου Τουρισμού, στην Ανάβυσσο. Η εκδήλωση, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από την ίδρυσης της σχολής, έχει ως σκοπό τη γνωριμία των εκπροσώπων των ξενοδοχειακών, τουριστικών και επισιτιστικών επιχειρήσεων με τους σπουδαστές για συμφωνία στο πλαίσιο πρακτικής άσκησης των σπουδαστών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά και της επαγγελματικής συνεργασίας με αποφοίτους της Σχολής.

Αξίζει να αναφερθεί ότι πέρυσι σημειώθηκε πρωτοφανής συμμετοχή, αφού προσήλθαν στην εκδήλωση πάνω από 100 κορυφαίες  ελληνικές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και πάνω από 300 σπουδαστές και απόφοιτοι, οι οποίοι συμμετείχαν σε συνεντεύξεις   επικοινωνώντας δια ζώσης με επιχειρηματίες και διευθυντές, σε μία διαδικασία που αποτελεί πλέον αναπόσπαστο μέρος της επαγγελματικής εκπαίδευσης.

Την ίδια μέρα θα γίνει και παρουσίαση του Ειδικού Σήματος Ποιότητας Ελληνικής Κουζίνας του Υπουργείου Τουρισμού.

Η Δημόσια Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Αναβύσσου, μία από τις ιστορικότερες δημόσιες τουριστικές σχολές, λειτουργεί από το 1959, παρέχοντας δωρεάν εκπαίδευση και στελεχώνοντας την τουριστική βιομηχανία με εκπαιδευμένο προσωπικό. “Η σύγχρονη, ποιοτική και εξελισσόμενη επαγγελματική εκπαίδευση που παρέχεται στη σχολή ανταποκρίνεται πλήρως στο σύγχρονο και απαιτητικό περιβάλλον του τουριστικού και επισιτιστικού κλάδου, καθιστώντας τους αποφοίτους της περιζήτητους στην αγορά εργασίας”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024