Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολέςΕνημέρωση για σπουδές στην Ελβετία από το HIM και το SITEC

Ενημέρωση για σπουδές στην Ελβετία από το HIM και το SITEC

Ενημερωτικό σεμινάριο για ξενοδοχειακές, τουριστικές και επιχειρησιακές σπουδές στην Ελβετία διοργανώνεται τη Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2007, στο ξενοδοχείο Ledra Marriott Athens (αίθουσα Milos Lounge) από το HIM – HotelInstitute Montreux […]

Ενημερωτικό σεμινάριο για ξενοδοχειακές, τουριστικές και επιχειρησιακές σπουδές στην Ελβετία διοργανώνεται τη Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2007, στο ξενοδοχείο Ledra Marriott Athens (αίθουσα Milos Lounge) από το HIM – Hotel<...>Institute Montreux της Ελβετίας (μέλος του SEG, Swiss Education Group και του ASEH, Swiss Leading Hotel Schools Association) και το Γραφείο Υποδοχής στην Ελλάδα SITEC.

H εκδήλωση είναι ανοικτή σε όσους θέλουν να ενημερωθούν για τις δυνατότητες προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και σεμιναριακών σπουδών στην Ελβετία με αντικείμενο τον τουρισμό και αποτελεί μια καλή ευκαιρία σφαιρικής ενημέρωσης, τόσο των εργαζόμενων στον τουρισμό, όσο και εκείνων που θέλουν να ξεκινήσουν τώρα την καριέρα τους σε αυτό τον κλάδο.

Το HIM, Hotel Institute Montreux καθιερώθηκε το 1985, στο κέντρο του Montreux, ως ένα από τα πρώτα Αγγλόφωνα πανεπιστήμια στη Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων στην Ελβετία. Διαθέτει και λειτουργεί δύο εντυπωσιακά campuses στο κέντρο της πόλης του Montreux, το “Hotel Miramonte” και το “Hotel Europe”. Τα κτίρια βρίσκονται σε απόσταση πέντε λεπτών το ένα από το άλλο. Και τα δύο κτίρια είναι πλήρως ανακαινισμένα και είναι διαμορφωμένα ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες ενός εκπαιδευτικού ιδρύματος με τα υψηλότερα στανταρ ποιότητας. Προσφέρουν εξαιρετικές και σύγχρονες εγκαταστάσεις, οι οποίες συνδυάζονται με την υπέροχη θέα της λίμνης Geneva και των Γαλλικών `Αλπεων.

Το πανεπιστήμιο στεγάζεται στα πρώην ξενοδοχεία “Europe” και “Miramonte”, τα οποία είναι πλήρως ανακαινισμένα και εξοπλισμένα ώστε να προσφέρουν σύγχρονες εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις.

Το Hotel Institute Montreux είναι εγκεκριμένο από τους:


  • ASEH: Swiss Hotel Schools Association

  • HCIMA: Hotel Catering and International Management Association, GM

  • NEASC: New England Association of Schools and Colleges Inc, USA

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024