Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηLE MONDE College: Νέο πρόγραμμα σε συνεργασία με το Haaga Helia University
Σπουδές τουρισμού

LE MONDE College: Νέο πρόγραμμα σε συνεργασία με το Haaga Helia University

LM_COLLEGE

Το LE MONDE College συνεργάζεται με το Haaga Helia University της Φινλανδίας για να προσφέρει στην Ελλάδα το Bachelor Hospitality Management, βασισμένο στη φινλανδική εκπαιδευτική εξαιρετικότητα.

Το LE MONDE College σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών της Φινλανδίας – Haaga Helia University of Applied Sciences – προσφέρει το διεθνούς φήμης Bachelor in Hospitality Management degree των 210 ECTS, για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Ένα πρωτοποριακό πανεπιστημιακό πρόγραμμα που βασίζεται στις αρχές και το μοντέλο του customer experience, ακολουθώντας το πρότυπο φινλανδικό μοντέλο εκπαίδευσης. Πρόκειται για το πλέον αποτελεσματικό εκπαιδευτικό σύστημα για τις ανώτερες εκπαιδευτικές βαθμίδες που έχει αναγνωριστεί διεθνώς (Best Higher Education & Training System in the World, World Economic Forum 2015).

Σπουδάζοντας εξολοκλήρου στην Ελλάδα στο LE MONDE College, έχεις πρόσβαση στην πλέον καινοτόμο και σύγχρονη ακαδημαϊκή μεθοδολογία που εξασφαλίζει την επαγγελματική καταξίωση. Η φοίτηση στο πρόγραμμα είναι τριετής (6 εξάμηνα θεωρητικής & εργαστηριακής εκπαίδευσης και 1 εξάμηνο πτυχιακής εργασίας).

Σε μια εποχή που οι εξελίξεις της τεχνολογίας γίνονται εφαρμογές καθημερινής χρήσης, ένα πανεπιστημιακό πρόγραμμα ξενοδοχειακής διοίκησης ανώτατης βαθμίδας, οφείλει να πρωτοπορεί σε διεθνές επίπεδο.

Η πολυετής εμπειρία και η απόλυτη εξειδίκευση του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE στην τουριστική εκπαίδευση, παρέχουν σε όλους τους φοιτητές του LE MONDE CollegeTourism College of Greece, τις επιστημονικές γνώσεις, τις πρακτικές ικανότητες, τα εφόδια επικοινωνίας, και την πρωτοβουλία κατά τη λήψη αποφάσεων, χαρακτηριστικά που αναδεικνύουν τον σύγχρονο hotel manager.”, δηλώνουν οι υπεύθυνοι σπουδών της LE MONDE.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

06/12/2023
05/12/2023
04/12/2023
01/12/2023
30/11/2023
29/11/2023