Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηMBA in Hospitality Open Day στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο
Τουριστική εκπαίδευση

MBA in Hospitality Open Day στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Διακεκριμένα στελέχη ξενοδοχειακών επιχειρήσεων θα μοιραστούν με τους συμμετέχοντες την εμπειρία τους στον κλάδο και θα παρουσιάσουν τα success stories τους στη σημαντικότερη βιομηχανία της ελληνικής οικονομίας.

Η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσκαλεί όλους στο Open Day που διοργανώνει την Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2017 στις 17:30, στο κεντρικό campus του Κολλεγίου στο Μαρούσι (Σωρού 74), για την παρουσίαση του μεταπτυχιακού προγράμματος MBA in Hospitality που προσφέρει σε συνεργασία με το διακεκριμένο βρετανικό Πανεπιστήμιο Queen Margaret University.

Διακεκριμένα στελέχη ξενοδοχειακών επιχειρήσεων θα μοιραστούν με τους συμμετέχοντες την εμπειρία τους στον κλάδο και θα παρουσιάσουν τα success stories τους στη σημαντικότερη βιομηχανία της ελληνικής οικονομίας. Μετά τις παρουσιάσεις θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό σχετικά με τις προοπτικές απασχόλησης σε ανώτερες διοικητικές θέσεις επιχειρήσεων του ξενοδοχειακού – τουριστικού κλάδου και την ανάγκη για εξειδικευμένο προσωπικό με μεταπτυχιακές σπουδές στο αντικείμενο στις σύγχρονες τουριστικές επιχειρήσεις.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη, αλλά απαιτείται κράτηση θέσης (δηλώσεις συμμετοχής: κα Ειρήνη Βλάχου, τηλ. 210-6199891 ή [email protected]).

Ισχύουν προνομιακά δίδακτρα για εγγραφές την ημέρα της εκδήλωσης στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα MBA in Hospitality.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου βραβεύθηκε ως “Best Hotel Education Provider” το 2016 και 2017 στον ετήσιο θεσμό των Greek Hospitality Awards, ως αναγνώριση της παροχής υψηλής ποιότητας πανεπιστημιακών προγραμμάτων στον κλάδο του τουρισμού και της φιλοξενίας. Επιπλέον, είναι μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
29/05/2023
26/05/2023
25/05/2023
24/05/2023
23/05/2023
22/05/2023