Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΜεταπτυχιακό Πρόγραμμα στον Τουρισμό, στο Πανεπιστήμιο Πατρών
Τουριστική εκπαίδευση

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στον Τουρισμό, στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για παρακολούθηση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος λήγει στις 4 Οκτωβρίου 2021.

Το Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Διοίκηση Τουριστικών Προορισμών και Επιχειρήσεων των Τμημάτων Διοίκησης Τουρισμού και Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πατρών ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες ανάγκες της τουριστικής βιομηχανίας για τη διαμόρφωση επαγγελματιών υψηλής εξειδίκευσης και γνώσης, ώστε να μπορούν να αναλάβουν ηγετικούς ρόλους στη διαχείριση τουριστικών οργανισμών.

Το πρόγραμμα συνδυάζει μια σειρά μαθημάτων, τα οποία έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να δώσουν στους φοιτητές ένα ισχυρό θεμέλιο στις παγκόσμιες επιχειρήσεις και τον τουρισμό, τη δημιουργική σκέψη και την καινοτομία. Καθώς ο κλάδος της φιλοξενίας είναι δυναμικός, απαιτητικός και γεμάτος ευκαιρίες, το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών προσφέρει δύο κατευθύνσεις: α) Διοίκηση Τουριστικών Προορισμών, και β) Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων, οι οποίες μπορούν να σας οδηγήσουν σε μια σειρά συναρπαστικών επιλογών καριέρας.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για παρακολούθηση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος λήγει στις 4 Οκτωβρίου 2021.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024