Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΜεταπτυχιακό στο eTourism από το πανεπιστήμιο του Surrey

Μεταπτυχιακό στο eTourism από το πανεπιστήμιο του Surrey

WTM-Λονδίνο. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης WTM 2000 που ολοκληρώθηκε εχθές στο Λονδίνο ανακοινώθηκε η δημιουργία από το πανεπιστήμιο του Surrey ενός πρωτοπόρου μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών, με αντικείμενο το eTourism. […]

WTM-Λονδίνο. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης WTM 2000 που ολοκληρώθηκε εχθές στο Λονδίνο ανακοινώθηκε η δημιουργία<...> από το πανεπιστήμιο του Surrey<.> ενός πρωτοπόρου μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών, με αντικείμενο το eTourism. Το πανεπιστήμιο του Surrey δημιούργησε αυτό το μεταπτυχιακό αυτό αντιλαμβανόμενο τις ανάγκες που προκύπτουν από την εφαρμογή των νέων τεχνολογιών στο χώρο του τουρισμού.

Τα βασικά μαθήματα θα έχουν αντικείμενο το eBusiness Management, το eTourism Applications, το eSolutions, και το eTourism Futures. Μεταξύ των καθηγητών που θα διδάσκουν είναι ο Δρας Δημήτρης Μπούχαλης Senior lecturer, και ο Δρας Πάνος Λιβιεράτος.

Στο πανεπιστήμιο του Surrey περίπου το 20% των φοιτητών των μεταπτυχιακών προγραμμάτων στον τουρισμό και τα ξενοδοχεία είναι από την Ελλάδα. Όπως ανέφερε στο TDN ο Δρας Μπούχαλης η δυναμική της ελληνικής αγοράς είναι μεγάλη. Το Internet παρουσιάζει μεγάλη ανάπτυξη στην Ελλάδα. Οι μικρομεσαίες τουριστικές επιχειρήσεις, που αποτελούν και το μεγαλύτερο μέρος των τουριστικών επιχειρήσεων στην χώρα μας, θα χρειαστούν προσωπικό με βασικές γνώσεις Internet για να επιβιώσουν. Το μεταπτυχιακό αυτό αποτελεί μοναδική ευκαιρία για την εκπαίδευση τέτοιου προσωπικού.

Το γεγονός ότι μεταξύ των καθηγητών υπάρχει ένας Έλληνας και ένα Κύπριος δίνει το πλεονέκτημα της καλής γνώσης της ελληνικής και κυπριακής αγοράς. Παρόλο που το τμήμα θα έχει και ένα κομμάτι τεχνολογικής εκπαίδευσης, το μεγαλύτερο μέρος του είναι στην στρατηγική διάσταση.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024