Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΟ ρόλος της Ψηφιακής Τεχνολογίας στο Μέλλον του Τουρισμού

Ο ρόλος της Ψηφιακής Τεχνολογίας στο Μέλλον του Τουρισμού

Τις νέες ψηφιακές τεχνολογίες καθώς και τις ραγδαίες εξελίξεις που έχουν επιφέρει στις επιχειρηματικές στρατηγικές της Τουριστικής Βιομηχανίας θα παρουσιάσει ο Dr Δημήτρης Μπούχαλης, στο 2ο Συνέδριο Τουρισμού, που διοργανώνει […]

Τις νέες ψηφιακές τεχνολογίες καθώς και τις ραγδαίες εξελίξεις που έχουν επιφέρει στις επιχειρηματικές στρατηγικές της Τουριστικής Βιομηχανίας<...> θα παρουσιάσει ο Dr Δημήτρης Μπούχαλης, στο 2ο Συνέδριο Τουρισμού, που διοργανώνει το Ελληνοβρετανικό Επιμελητήριο, σε συνεργασία με τη Βρετανική Πρεσβεία, από 19-20 Οκτωβρίου 2001, στο ξενοδοχείο Athenaeum Inter-Continental.

Ο Dr Δημήτρης Μπούχαλης είναι Επικεφαλής του Τμήματος eTourism<.> της Σχολής Διοικητικών Σπουδών για τον Τομέα Υπηρεσιών, του Πανεπιστημίου του Surrey<.>, το οποίο τα τελευταία 35 χρόνια παρακολουθεί συστηματικά όλες τις καινοτόμες εξελίξεις στον Τουρισμό.

Οι αλλαγές που έχουν συντελεσθεί στον τομέα της ψηφιακής επικοινωνίας αποτελούν μία αναμφισβήτητη πρόκληση για τους οργανισμούς και τις επιχειρήσεις του Τουρισμού. Οι συνεχείς πρόοδοι τόσο στο Internet όσο και στις ψηφιακές τεχνολογίες (eFutures) επιβάλλουν την ανάπτυξη περισσότερο αποτελεσματικών eBusiness στρατηγικών και στον τομέα του Τουρισμού. Επιπλέον, έντονο είναι το ενδιαφέρον για την διερεύνηση νέων εργαλείων, τα οποία θα εξασφαλίσουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην ελληνική Τουριστική Βιομηχανία του μέλλοντος. ΄Ολο και περισσότερες επιχειρήσεις, άλλωστε, χρησιμοποιούν τις νέες τεχνολογίες για να αυξήσουν την προστιθέμενη αξία των προϊόντων τους, να ενισχύσουν την κερδοφορία τους και να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητά τους.

Ο Dr Δ. Μπούχαλης θα προσεγγίσει αφενός τις προβλεπόμενες αλλαγές στην τεχνολογία eTourism και αφετέρου τις ευκαιρίες που προκύπτουν για την Τουριστική Βιομηχανία του μέλλοντος. Σε μία συνεχώς εξελισσόμενη αγορά, οι νέες επικοινωνιακές μέθοδοι αποτελούν πλέον αναπόσπαστο στοιχείο του τομέα της Διαχείρισης τουριστικών προϊόντων και προορισμών.

Η ομιλία του Dr Μπούχαλη θα γίνει τη δεύτερη ημέρα του Συνεδρίου, Σάββατο 20 Οκτωβρίου, στα πλαίσια της 4ης ενότητας με θέμα: Communication/Marketing Strategies (Στρατηγικές Επικοινωνίας & Marketing). Χορηγοί του Συνεδρίου είναι η British Airways, το ξενοδοχείο Athenaeum Inter-Continental και η Andersen Greece.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024