Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηOnline προγράμματα του Πανεπιστημίου Cornell, αποκλειστικά για τους επαγγελματίες του τουρισμού
Τουριστική εκπαίδευση

Online προγράμματα του Πανεπιστημίου Cornell, αποκλειστικά για τους επαγγελματίες του τουρισμού

Τα προγράμματα είναι σχεδιασμένα από τους καθηγητές του πανεπιστημίου Cornell και ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματικού περιβάλλοντος. Όλα τα μαθήματα είναι 100% online, αποκλειστικά σχεδιασμένα για το εξαιρετικά απαιτητικό πρόγραμμα του σύγχρονου επαγγελματία.

Το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) μέσω του SETE Training, συνεχίζει τη στρατηγική του συνεργασία με το κορυφαίο αμερικανικό Πανεπιστήμιο Cornell και προσφέρει, εκ νέου, πρόσβαση στα online προγράμματα του πανεπιστημίου, αποκλειστικά για τους επαγγελματίες του ελληνικού τουρισμού.

H συνεργασία έρχεται σε συνέχεια του πρώτου, επιτυχημένου κύκλου προγραμμάτων, κατά τον οποίο 100 επαγγελματίες του τουριστικού τομέα είχαν τη δυνατότητα, από τον Οκτώβριο του 2017 έως και τον Ιανουάριο του 2018 να παρακολουθήσουν μαθήματα του eCornell.
 
Οι επαγγελματίες που έχουν ήδη επωφεληθεί από το πρώτο μέρος της συνεργασίας, μπορούν τώρα να παρακολουθήσουν απεριόριστο αριθμό μαθημάτων και να αποκτήσουν το πιστοποιητικό της προτίμησης τους με έκπτωση ανά μάθημα.

H Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα, αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο του ΙΝΣΕΤΕ στην εκπαίδευση των επαγγελματιών, στον τομέα της φιλοξενίας και την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού, συνεισφέρει σε αυτήν τη συνεργασία, προσφέροντας, σε νέους συμμετέχοντες στα προγράμματα, επιπλέον έκπτωση για τα πρώτα 30 μαθήματα.

Οι ενδιαφερόμενοι, μετά την έγκριση συμμετοχής τους θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν από τα 148 διαθέσιμα μαθήματα, που περιλαμβάνονται στις παρακάτω ενότητες:

  • Hospitality and Foodservice Management Courses
  • Financial Management Courses
  • Human Resources Courses
  • Sales Leadership Courses
  • Project Leadership and Systems Design Course
  • Leadership and Strategic Management Courses
  • Marketing Courses

Τα προγράμματα, είναι σχεδιασμένα από τους καθηγητές του πανεπιστημίου Cornell και ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματικού περιβάλλοντος.

Όλα τα μαθήματα είναι 100% online, αποκλειστικά σχεδιασμένα για το εξαιρετικά απαιτητικό πρόγραμμα του σύγχρονου επαγγελματία και δίνουν σε όλους τους επαγγελματίες ευκολότερη πρόσβαση στην υψηλότερου επιπέδου επαγγελματική κατάρτιση.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024