Τελευταία νέα
HomeΕκπαίδευσηΣεμινάριαΠαρουσίαση τουριστικών σπουδών στην Ελβετία
Παρουσίαση σπουδών Hotel, Tourism, Events & Business Management από το SITEC

Παρουσίαση τουριστικών σπουδών στην Ελβετία

Το SITEC, εξουσιοδοτημένο γραφείο για όλες τις σχολές του SEG στην Ελλάδα, προσκαλεί τους γονείς και υποψήφιους σπουδαστές, απόφοιτους Λυκείων και διάφορων σχολών, καθώς και επαγγελματίες σε παρουσίαση σπουδών Hotel, […]

Το SITEC, εξουσιοδοτημένο γραφείο για όλες τις σχολές του SEG στην Ελλάδα, προσκαλεί τους γονείς και υποψήφιους σπουδαστές, απόφοιτους Λυκείων και<...> διάφορων σχολών, καθώς και επαγγελματίες σε παρουσίαση σπουδών Hotel, Tourism, Events & Business Management στην Ελβετία, τη Τετάρτη 30 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Metropolitan Hotel (Λ. Συγγρού 385) για όλες τις σχολές του SEG.

Η παρουσίαση θα γίνει από την κα P. Stapeley, Regional Manager Europe & USA of SEG και την κα Ms E. Merkouriadi-Howald, διευθύντρια του SITEC, με σκοπό να ενημερώσουν τους παριστάμενους για τα διάφορα προγράμματα σπουδών, όπως Swiss Diplomas, British & Swiss BA (Hons) Degrees, British Master of Arts Degree Postgraduate Degrees, BBA American Dual Bachelor Degree, American MBA Degree Καθώς και για όλες τις πλευρές της ζωής των σπουδαστών, κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

Ακόμη, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, θα ενημερωθούν για την προσφορά “Open House”, η οποία είναι μια δωρεάν τετραήμερη επίσκεψη στην Ελβετία, για όσους ενδιαφέρονται ενδελεχώς και σε βάθος για τις σπουδές τους στην Ελβετία.

19/07/2024
18/07/2024
17/07/2024
16/07/2024
15/07/2024
12/07/2024