Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από το ΙΤΕΠ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από το ΙΤΕΠ

Το Ινστιτούτο Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων (ΙΤΕΠ) θα προσφέρει, σε συνεργασία με πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας, μεταπτυχιακού επιπέδου εκπαίδευση στο γνωστικό αντικείμενο του Hotel Management και Tourism. Για τους σκοπούς […]

Το Ινστιτούτο Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων (ΙΤΕΠ<.>) θα προσφέρει, σε συνεργασία με πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας<...>, μεταπτυχιακού επιπέδου εκπαίδευση στο γνωστικό αντικείμενο του Hotel Management και Tourism. Για τους σκοπούς του προγράμματος, το ΙΤΕΠ ενδιαφέρεται για συνεργασία με διδάσκοντες στα γνωστικά αντικείμενα του Hotel Management, Hotel Marketing και Economics of Tourism. Επίσης, το ΙΤΕΠ συμμετέχει στην εκπόνηση ερευνητικών προγραμμάτων, σε συνεργασία με εξωτερικούς συνεργάτες.
Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος σε συναφές αντικείμενο, να έχουν άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και σημαντικό επιστημονικό έργο.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν σύντομα βιογραφικά σημειώματα τα οποία θα απευθύνονται στη διεύθυνση: Ινστιτούτο Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων, υπόψη Δρ. Γρηγόρη Θ. Παπανίκου, Σταδίου 24, 105 64 Αθήνα.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
27/03/2023
24/03/2023
23/03/2023
22/03/2023
21/03/2023
20/03/2023