Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΨηφιακή ημερίδα για την επαγγελματική σταδιοδρομία και τον τουρισμό στη μετά COVID-19 περίοδο
Τουριστική εκπαίδευση

Ψηφιακή ημερίδα για την επαγγελματική σταδιοδρομία και τον τουρισμό στη μετά COVID-19 περίοδο

Ομιλητές θα είναι η κα Άντζελα Γκερέκου, πρόεδρος του ΕΟΤ, ο κ. Αλέξανδρος Βασιλικός, πρόεδρος του ΞΕΕ και ο κ. Νίκος Κελαϊδίτης, πρόεδρος του HATTA.

Το Τμήμα Τουριστικών Σπουδών και το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς διοργανώνουν ψηφιακή ημερίδα με θέμα “Επαγγελματική σταδιοδρομία και Τουρισμός στη μετά COVID-19 περίοδο”. Η ημερίδα υλοποιείται στο πλαίσιο των Ημέρων Καριέρας, οι οποίες διοργανώνονται για τους απόφοιτους και τελειόφοιτους του Τμήματος Τουριστικών Σπουδών – Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Η ψηφιακή ημερίδα θα λάβει μέρος την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου και ώρα 10.00- 11.00 π.μ.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο αθηγητής κ. Άγγελος Κότιος, πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς και πρόεδρος του Τμήματος Τουριστικών
Σπουδών.

Ομιλητές θα είναι η κα Άντζελα Γκερέκου, πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), ο κ. Αλέξανδρος Βασιλικός, πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ) και ο κ. Νίκος Κελαϊδίτης, πρόεδρος του Συνδέσμου των Εν Ελλάδι Τουριστικών Γραφείων (HATTA). Την εκδήλωση θα συντονίσει ο καθηγητής κ. Νικόλαος Γεωργόπουλος, αναπλ. πρόεδρος του Τμήματος Τουριστικών Σπουδών.

Η ψηφιακή ημερίδα θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι του youtube του τμήματος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024