Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣυνεχίζονται έως 30/082022 οι εγγραφές στο νέο ΜΠΣ Διοίκησης Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων
Τουριστική εκπαίδευση

Συνεχίζονται έως 30/082022 οι εγγραφές στο νέο ΜΠΣ Διοίκησης Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων

Το μεταπτυχιακό από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο έχει επαγγελματικό προσανατολισμό, απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε επαγγελματίες της ξενοδοχειακής αγοράς (πανεπιστημιακής εκπαίδευσης) και σε αποφοίτους πανεπιστημιακών τουριστικών τμημάτων.

Συνεχίζονται οι αιτήσεις αναφορικά με το πρώτο στην Ελλάδα εξειδικευμένο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη “Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων – Executive MBA in Hotel Management”, αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου σχεδιασμένο από ακαδημαϊκούς με σημαντική επαγγελματική εμπειρία στην ξενοδοχειακή αγορά,  για τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς και την μεταπτυχιακή εκπαίδευση των ξενοδόχων, των στελεχών ξενοδοχείων και των εργαζομένων στην ευρύτερη ξενοδοχειακή βιομηχανία.

Το εν λόγω Πρόγραμμα απονέμει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, με τίτλο “Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων– Executive MBA in Hotel Management”.

Έχει επαγγελματικό προσανατολισμό, απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε επαγγελματίες της ξενοδοχειακής αγοράς (πανεπιστημιακής εκπαίδευσης) και σε αποφοίτους πανεπιστημιακών τουριστικών τμημάτων ενώ στηρίζεται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων, τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου και τοπικούς εργοδοτικούς φορείς του τουρισμού.

Οι αιτήσεις εγγραφής έχουν ήδη ξεκινήσει και ολοκληρώνονται την 30ή Αυγούστου 2022.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024