Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΣυνέδριο με θέμα `Τάσεις, Επιπτώσεις και Πολιτικές στην Τουριστική Ανάπτυξη`

Συνέδριο με θέμα `Τάσεις, Επιπτώσεις και Πολιτικές στην Τουριστική Ανάπτυξη`

Συνέδριο με θέμα `Τάσεις, Επιπτώσεις και Πολιτικές στην Τουριστική Ανάπτυξη` (Trends, Impacts και Policies on Tourism Development)πραγματοποιεί από τις 15 έως και τις 18 Ιουνίου 2006 στο Ηράκλειο της Κρήτης […]

Συνέδριο με θέμα `Τάσεις, Επιπτώσεις και Πολιτικές στην Τουριστική Ανάπτυξη` (Trends, Impacts και Policies on Tourism Development)<...>πραγματοποιεί από τις 15 έως και τις 18 Ιουνίου 2006 στο Ηράκλειο της Κρήτης το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, σε συνεργασία με τη Νομαρχία και το Δήμο Ηρακλείου.

Σκοπός του συνεδρίου, οι εργασίες του οποίου θα είναι στην αγγλική γλώσσα, είναι η επιστημονική συζήτηση επί κρίσιμων θεμάτων που αφορούν στην τουριστική ανάπτυξη. Σημειώνεται ότι το συνέδριο οργανώνεται από τον Ακαδημαϊκό Υπεύθυνο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών `Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων`, κ. Γεώργιο Μ. Αγιομυργιανάκη.

Τις εργασίες του συνεδρίου θα παρακολουθήσουν περισσότεροι από 120 σύνεδροι από 45 χώρες, μέσα στους οποίους συγκαταλέγονται καταξιωμένοι διεθνώς καθηγητές πανεπιστημίων, όπως ο καθηγητής και εκδότης του ακαδημαϊκού τουριστικού περιοδικού `Annals of Tourism Research`, Jafar Jafari (University of Wisconsin-StoutUSA, USA), ο καθηγητής Roger D. Vaughan, επικεφαλής του Μεταπτυχιακού Ερευνητικού Προγράμματος στο Πανεπιστήμιο Bournemouth του Ηνωμένου Βασιλείου και ο καθηγητής Geoffrey I. Crouch, επικεφαλής του Τμήματος Μάνατζμεντ και Μάρκετινγκ του Πανεπιστημίου La Trobe της Αυστραλίας, νέοι ερευνητές, αλλά και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024