Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΤιμητική εκδήλωση για τους βραβευμένους μαθητές της Σχολής ΙΕΚ ΕΠΑΣ Γαλαξιδίου
Τουριστική εκπαίδευση

Τιμητική εκδήλωση για τους βραβευμένους μαθητές της Σχολής ΙΕΚ ΕΠΑΣ Γαλαξιδίου

Οι μαθητές της σχολής ΙΕΚ ΕΠΑΣ Γαλαξιδίου χάρισαν στη σχολή συνολικά 17 βραβεία (1 αργυρό, 8 χάλκινα και 8 επαίνους) στον 9o Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Νότιας Ευρώπης.

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης 12 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στη σχολή ΙΕΚ ΕΠΑΣ Γαλαξιδίου εκδήλωση, με αφορμή την πρόσφατη βράβευσή των μαθητών της σχολής που πήραν μέρος στον 9o Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Νότιας Ευρώπης (κατά τη φετινή ΗELEXPO Detrop) στις 26/02–01/03/2015 στη Θεσσαλονίκη. Η σχολή ΙΕΚ ΕΠΑΣ Γαλαξιδίου τίμησε τους μαθητές, αλλά και τους καθηγητές που συνέβαλλαν τα μέγιστα γι’αυτήν την επιτυχία. Τα παιδιά χάρισαν στη σχολή συνολικά 17 βραβεία (1 αργυρό, 8 χάλκινα και 8 επαίνους).

Ο χώρος της σχολής γέμισε από τα πιάτα που ετοίμασαν οι μαθητές της σχολής, αλλά και την παρουσίαση των μπουφέ που επιμελήθηκαν με επαγγελματισμό. Οι προσκεκλημένοι και μέλη της τοπικής κοινωνίας του Γαλαξιδιού “δοκίμασαν τα πιάτα που  παρουσίασαν οι μαθητές της σχολής στη Θεσσαλονίκη και για τα οποία βραβεύτηκαν στον διεθνή διαγωνισμό” τονίζει ο καθηγητής τους, κ. Λευτέρης Μπαϊράμης.

Ο διευθυντής του ΙΕΚ ΕΠΑΣ Γαλαξιδίου κ. Στέλιος Μοσχονάς ευχαρίστησε τους μαθητές και καθηγητές της σχολής, αλλά και τους υποστηρικτές και χορηγούς της για την αμέριστη βοήθειά τους που τόσο την έχει ανάγκη η Σχολή για την εύρυθμη λειτουργία της. Στην ομιλία του είχε την ευκαιρία να διαβάσει και την συγχαρητήρια επιστολή της υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και πολλοί επίσημοι προσκεκλημένοι, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συγχαρούν από κοντά  τους μαθητές, καθηγητές και υπεύθυνους της σχολής για τη μεγάλη διάκριση. Ανάμεσά τους ο νέος αντιπεριφερειάρχης, κ. Κώστας Μίχος, ο αντιδήμαρχος Δήμου Δελφών κ. Γεώργιος Νάκος, ο αντιδήμαρχος του Δήμου Δελφών κ. Λουκάς Αναγνωστόπουλος, η αντιδήμαρχος τουρισμού του Δήμου Δελφών κα Μαίρη Ανδρεοπούλου, ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Γαλαξιδίου κ. Γεώργιος Μηνάς, ο πρόεδρος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Φωκίδας κ. Γεώργιος Γαζής και η κα Έλλη Κοτσάνου, πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής Δήμου Δελφών.

Ξεχωριστή μνεία και ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους της Σχολής, αλλά και του συνόλου της τοπικής κοινωνίας του Γαλαξιδιού ανήκει στη κα Αθανασία Σπ. Παντελεημονίτου, πρόεδρο και διευθύνουσα σύμβουλο της εταιρείας Γαλαξίδι Θαλάσσιες Καλλιέργειες ΑΕ, τόσο για την παρουσία της στην εκδήλωση όσο και για τη συνεχή στήριξη της.

Οι μαθητές, προς το τέλος της βραδιάς, επιφύλαξαν και επίδειξη δεξιοτήτων, παρασκευάζοντας διάφορα κοκτέιλ για τους παρευρισκόμενους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023