Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣτην Καλαμάτα ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος του 100% Hotel Workshop Tour
Σεμινάρια

Στην Καλαμάτα ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος του 100% Hotel Workshop Tour

Πάνω από 1.000 επισκέπτες στους τέσσερις πρώτους προορισμούς.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 100% Hotel Workshop Tour στην Καλαμάτα, όπου έκλεισε ο πρώτος κύκλος παρουσιάσεων. Ακολουθούν η Ρόδος, τα Χανιά, το Ηράκλειο, η Σαντορίνη και η Μύκονος, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί και νέος προορισμός έκπληξη.

Μεγάλη συμμετοχή του κοινού στο 100% Hotel Workshop της Καλαμάτας, με τους επισκέπτες να αγγίζουν τους 70 στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του ξενοδοχείου Horizon Blue. Για άλλη μια φορά, τη θερμή ανταπόκριση του workshop συνόδευσαν διθυραμβικά σχόλια για το επίπεδο των παρουσιάσεων, ενώ το ενδιαφέρον του κοινού ήταν ιδιαίτερα αυξημένο, δείχνοντας την τάση ανάπτυξης της περιοχής.

Το workshop όμως “αγκάλιασαν” και τα τοπικά media, αφού ομιλητές φιλοξενήθηκαν σε live εκπομπές, ενώ ο τύπος της περιοχής κάλυψε με λεπτομέρεια τις εξελίξεις του workshop. Βασικό συμπέρασμα για το workshop της Καλαμάτας, είναι ότι τόσο οι επιχειρηματίες της Μεσσηνίας όσο και της ευρύτερης περιοχής της Πελοποννήσου, προσβλέπουν σοβαρά στην ανάπτυξη της περιοχής και θεωρούν τη διαρκή επιμόρφωσή τους έναν από τους βασικούς πυλώνες.

Η ομάδα του 100% Hotel Workshop Tour ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο παρουσιάσεων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα και Καλαμάτα συναντώντας πάνω από 1.000 επαγγελματίες του χώρου, ενώ η διοργανώτρια εταιρεία, τόσο του Tour όσο και του 100% Hotel Show, Demand Fairs & Media, ετοιμάζει τους επόμενους προορισμούς. Το Tour θα ταξιδέψει ακόμη σε Ρόδο, Χανιά, Ηράκλειο, Σαντορίνη και Μύκονο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024