Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣτους ομιλητές του Boutique Hotel Masterclass ο αρχιτέκτονας εσωτερικών χώρων Στ. Παπαγιάννης
Σεμινάρια

Στους ομιλητές του Boutique Hotel Masterclass ο αρχιτέκτονας εσωτερικών χώρων Στ. Παπαγιάννης

Με πολύ αναλυτικό τρόπο στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν οι ενδεδειγμένες προδιαγραφές ενός boutique hotel υψηλού επιπέδου και θα εξηγηθεί πώς μια ξενοδοχειακή επιχείρηση θα επιτύχει βήμα-βήμα αυτόν το στόχο, δημιουργώντας ένα ελκυστικό, ανταγωνιστικό και κερδοφόρο προϊόν. Επίσης θα αναλυθεί η κατάλληλη πολιτική μάρκετινγκ για τη γρήγορη εδραίωση ενός boutique hotel στην αγορά.

Για το σχεδιασμό μερικών εκ των πιο επιτυχημένων ελληνικών boutique hotels θα μιλήσει ο αρχιτέκτονας εσωτερικών χώρων κ. Σταύρος Παπαγιάννης στο προσεχές Boutique Hotel Masterclass, που θα πραγματοποιηθεί την 11η Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο AIROTEL Stratos Vassilikos στην Αθήνα.

Στην παρουσίασή του ο κ. Παπαγιάννης θα εστιάσει κυρίως στο πιο πρόσφατο έργο του, το ξενοδοχείο AthensWas που γνωρίζει εξαιρετική επιτυχία και έχει ενταχθεί στο διεθνές δίκτυο των Design Hotels. Επίσης θα αναλύσει άλλα ξενοδοχεία και spa που σχεδιάστηκαν από το γραφείο του Stage Design Office, όπως λ.χ. το Anemi Hotel στη Φολέγανδρο, το Sifnos Elies Resort και το Corona Borealis στη Νάξο.

Το γραφείο Stage Design Office ιδρύθηκε το 1997 από τον κ. Παπαγιάννη και τον κ. Γιώργο Κυριαζή σε συνέχεια του σχεδιαστικού γραφείου DeArte των Σταύρου και Παναγιώτη Παπαγιάννη. Το Stage Design Office δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς το design, αρχιτεκτονική, interior design, graphic design, fashion, public installations, εκθέσεις, τέχνη και φωτογραφία. Απαρτίζεται από αρχιτέκτονες, interior designers, graphic designers και industrial designers, καθώς και πολλούς εξωτερικούς συνεργάτες, μηχανικούς, μηχανολόγους, φωτογράφους και καλλιτέχνες. Έργα του αφορούν σε μουσεία, κτίρια γραφείων, ξενοδοχεία, χώρους εστίασης, εμπορικά καταστήματα, κατοικίες, χώρους τέχνης, εκδόσεις, εταιρικές ταυτότητες και συσκευασίες. Μεταξύ άλλων, ανέλαβε τη σχεδίαση μιας σειράς από ξενοδοχεία και spa όπως λ.χ. το αθηναϊκό AthensWas και το Anemi Hotel στη Φολέγανδρο – αμφότερα μέλη των Design Hotels – καθώς και το Sifnos Elies Resort, το Doryssa Seaside Resort στη Σάμο, το Corona Borealis στη Νάξο, το Alkistis Hotel στη Μύκονο, το Elounda Gulf Villas στην Κρήτη, το Blue Spa στο Grand Resort Lagonissi και το Cocoon Urban Spa στο Χαλάνδρι.

Το Boutique Hotel Masterclass είναι ένα άκρως εξειδικευμένο σεμινάριο που απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και διευθυντικά στελέχη ξενοδοχείων. Με πολύ αναλυτικό τρόπο θα παρουσιαστούν οι ενδεδειγμένες προδιαγραφές ενός boutique hotel υψηλού επιπέδου και θα εξηγηθεί πώς μια ξενοδοχειακή επιχείρηση θα επιτύχει βήμα-βήμα αυτόν το στόχο, δημιουργώντας ένα ελκυστικό, ανταγωνιστικό και κερδοφόρο προϊόν. Επίσης θα αναλυθεί η κατάλληλη πολιτική μάρκετινγκ για τη γρήγορη εδραίωση ενός boutique hotel στην αγορά.

Το Boutique Hotel Masterclass συνδιοργανώνεται από το TravelDailyNews και τον δρα Δημήτρη Κούτουλα, τον κύριο εισηγητή του σεμιναρίου, και εντάσσεται στην επιτυχημένη σειρά ξενοδοχειακών σεμιναρίων “The TravelDailyNews Masterclass Series”. Θα πραγματοποιηθεί στις 11 Φεβρουαρίου στην Αθήνα (ξενοδοχείο Airotel Stratos Vassilikos).

Περισσότερες πληροφορίες για την εγγραφή στο σεμινάριο παρατίθενται εδώ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024