Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηTOUR FOR TOUR 2023: Εκπαιδευτική περιοδεία για τον τουρισμό – Ταξίδι σε 6 ελληνικές πόλεις
Εκπαίδευση

TOUR FOR TOUR 2023: Εκπαιδευτική περιοδεία για τον τουρισμό – Ταξίδι σε 6 ελληνικές πόλεις

Διεξαγωγή δωρεάν εκπαιδευτικών σεμιναρίων & συνεντεύξεων υποψηφίων για εργασία στον τομέα του Τουρισμού.

Εκπαιδευτική περιοδεία για τον τουρισμό σε έξι πόλεις της Β. Ελλάδας, διοργανώνει η εταιρία AA+Partners. Η διοργάνωση του “TOUR FOR TOUR 2023” στοχεύει στην ενημέρωση και δωρεάν εκπαίδευση όσων επιθυμούν να κάνουν καριέρα στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας.

Καταρτισμένα στελέχη του χώρου, εκπαιδευτές της καταξιωμένης στον χώρο, AA+Partners και εκπρόσωποι εταιρειών του ξενοδοχειακού κλάδου θα πραγματοποιήσουν κατά τόπους παρουσιάσεις και ομιλίες τόσο για τις προοπτικές σταδιοδρομίας στον τουρισμό αλλά και για τις νέες τάσεις και εξελίξεις που επηρεάζουν την ελληνική αγορά.

Από τις 3 έως τις 12 Φεβρουαρίου 2023 η ομάδα του “TOUR FOR TOUR 2023” ταξιδεύει στις Σέρρες, στη Δράμα, στην Κομοτηνή, στην Κοζάνη, στη Λάρισα και στα Τρίκαλα τόσο για να ενημερώσει για τα νέα δεδομένα στον τουριστικό κλάδο αλλά και για να διεξάγει συνεντεύξεις με όσους επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά σε ελληνικούς και πολυεθνικούς ομίλους ξενοδοχείων.

Το ενδιαφέρον και ενημερωτικό πρόγραμμα της κάθε εκδήλωσης περιλαμβάνει δύο δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια για όλους τους συμμετέχοντες. Το πρώτο με εισηγητή τον κ. Ανέστη Αναστασίου, Senior Consultant & Trainer της ΑΑ+ Partners, έχει θέμα : «Σύγχρονες Τάσεις και Προοπτικές στο χώρο του Τουρισμού». Στην ενότητα αυτή θα δοθεί το στίγμα για τις νέες τάσεις στο χώρο του τουρισμού καθώς και τους παράγοντες και τις απαιτήσεις που θα επηρεάσουν την αγορά εργασίας.

Το δεύτερο σεμινάριο με εισηγητή τον κ. Δημήτρη Διαμαντή, εκπαιδευτή και σύμβουλο της Sentinent έχει θέμα «Σε ποιόν ανήκει η εργασία σου;».  Στόχος του σεμιναρίου είναι να διερευνηθούν οι τρόποι  με τους οποίους μπορούμε να εξελιχθούμε επαγγελματικά, πέρα από τις όποιες συνθήκες μέσα στις οποίες εργαζόμαστε και δραστηριοποιούμαστε.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024