Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΒιβλιογραφίαΟδηγός γαστρονομικής τέχνης από την Interbooks

Οδηγός γαστρονομικής τέχνης από την Interbooks

Ο γνωστός εκδοτικός οίκος στον κλάδο του τουρισμού, Interbooks, πρόσφατα παρουσίασε ένα ακόμη βιβλίο που αναφέρεται στον ξενοδοχειακό και εστιατοριακό κλάδο, με τίτλο “Οδηγός Γαστρονομικής Τέχνης”. Ο καινοτομικός χαρακτήρας του […]

Ο γνωστός εκδοτικός οίκος στον κλάδο του τουρισμού, Interbooks<.>, πρόσφατα παρουσίασε ένα ακόμη βιβλίο που αναφέρεται στον ξενοδοχειακό και εστιατοριακό κλάδο<...>, με τίτλο "Οδηγός Γαστρονομικής Τέχνης".
Ο καινοτομικός χαρακτήρας του βιβλίου, όπως και η εφευρετικότητα του παρατηρούνται όχι μόνο μέσα στις σελίδες του αλλά και στον σχεδιασμό του εξωφύλλου του, το οποίο είναι πραγματικά ασυνήθιστο. Η παρουσίαση του είναι εντυπωσιακή όχι μόνο για τα ελληνικά αλλά και για τα διεθνή δεδομένα. Οι συμβουλές του θα αποτελέσουν οδηγό για όσους πρόκειται να ασχοληθούν συστηματικά με τον ευρύτερο τομέα της επαγγελματικής μαγειρικής και θα τους δώσει τα εφόδια και τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν αξέχαστες παρασκευές και να συνθέσουν ελκυστικά μενού.
Οι συγγραφείς του είναι σεφ καθηγητές της μαγειρικής τέχνης. Ο κ. Κωνσταντίνος Θ. Αθανασόπουλος είναι μέλος του Cyprus Association Chef's Club, και ο κ. Παναγιώτης Α. Παπαδόπουλος είναι μέλος του Hellenic Association Chef's Club.
Το βιβλίο στο εισαγωγικό μέρος αναφέρει στοιχεία για τον εξοπλισμό της κουζίνας, για την διαρρύθμισης της, για το προσωπικό της, την ορολογία της, τους βασικούς τρόπους ψησίματος, και τα εργαλεία της.
Στα άλλα μέρη του το βιβλίο αναφέρεται στα "φον κουζίνας", τις σούπες, τις σάλτσες, το βούτυρο, τα αυγά, τα λαχανικά, τις σαλάτες, τα ορεκτικά, τα ψάρια, τα κρεατικά, και τέλος στον μπουφέ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024
15/02/2024
14/02/2024
13/02/2024