Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΒιβλιογραφίαΤουριστικός Σχεδιασμός: μέθοδοι και πρακτικές αξιολόγησης

Τουριστικός Σχεδιασμός: μέθοδοι και πρακτικές αξιολόγησης

Πρόσφατα παρουσιάστηκε από τις εκδόσεις Προπομπός το βιβλίο με τίτλο “Τουριστικός Σχεδιασμός: μέθοδοι και πρακτικές αξιολόγησης” των Παναγιώτη Κομίλη και Νίκο Βαγιονή. Στο πρώτο μέρος του βιβλίου παρουσιάζονται οι πλέον […]

Πρόσφατα παρουσιάστηκε από τις εκδόσεις Προπομπός<.> το βιβλίο με τίτλο<...> "Τουριστικός Σχεδιασμός: μέθοδοι και πρακτικές αξιολόγησης" των Παναγιώτη Κομίλη και Νίκο Βαγιονή.
Στο πρώτο μέρος του βιβλίου παρουσιάζονται οι πλέον δόκιμες μέθοδοι αξιολόγησης στη διαδικασία τουριστικού σχεδιασμού, στο πλαίσιο μιας γενικότερης προσέγγισης των σχετικών με τον τουρισμό και το σχεδιασμό εννοιών και θεωριών και μέσω της συγκέντρωσης, από διάφορες πηγές της διεθνούς βιβλιογραφίας και κριτικής ανάλυσης, διάφορων μεθόδων και τεχνικών ανάλυσης.
Στο δεύτερο μέρος επιδιώκεται να καλυφθούν ορισμένα κύρια ζητήματα τουριστικής ανάλυσης, που έχουν αποτελέσει, διαχρονικά, αντικείμενο ανάλυσης και αξιολόγησης στη διαδικασία τουριστικού σχεδιασμού. Στόχος εδώ είναι να παρουσιαστούν ορισμένα παραδείγματα εν χρήσει μεθοδολογικών προσεγγίσεων, τα οποία επιλέγονται με κριτήρια τόσο τη γενικότερη τους αποδοχή όσο και τη συνάφεια τους με τα προβλήματα και δεδομένα του ελλαδικού χώρου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024
08/04/2024
05/04/2024