Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΒιβλιογραφίαΒράβευση συγγραφέων τουρισμού

Βράβευση συγγραφέων τουρισμού

Είκοσι ένας τουριστικοί συγγραφείς πρόκειται να βραβευτούν για το σημαντική τους συμβολή στον εμπλουτισμό της επιστημονικής τουριστικής βιβλιογραφίας, σε ειδική βραδιά στις 19:00, στις 20 Μαΐου, στην αίθουσα Cosmos A’ […]

Είκοσι ένας τουριστικοί συγγραφείς πρόκειται να βραβευτούν για το σημαντική τους συμβολή στον εμπλουτισμό της επιστημονικής τουριστικής βιβλιογραφίας, σε ειδική βραδιά στις 19:00, στις 20 Μαΐου, στην αίθουσα Cosmos A’ του ξενοδοχείου Holiday Inn.
Την βράβευση των συγγραφέων θα κάνει ο εκδοτικός οίκος Interbooks<.> και ο εκδότης τους κ. Στάθης Νικητόπουλος με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 30 χρόνων εκδόσεως βιβλίων με τουριστικό περιεχόμενο.
Η βραδιά αυτή και η βράβευση θα αποτελέσει μία τιμητική αναγνώριση των ανθρώπων που με το συγγραφικό τους έργο ανέδειξαν την επιστημονικότητα του τουρισμού και συνέβαλλαν έτσι στην ανάπτυξη της τουριστικής παιδείας στην Ελλάδα και στον τουρισμό γενικότερα.
Επίσης, αποτελεί μία παρότρυνση για ακόμη μεγαλύτερη συγγραφική δραστηριότητα από ανθρώπους που μπορούν να μεταδώσουν την επιστημονική και πρακτική γνώση για τις σύγχρονες τάσεις και μεθόδους οργάνωσης του τουρισμού, δημιουργώντας έτσι την μελλοντική γενιά σωστών τουριστικών επαγγελματιών.
Στην εκδήλωση έχουν κληθεί να παρευρεθούν δημοσιογράφοι του τουριστικού ρεπορτάζ και επαγγελματίες του τουρισμού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024