Τελευταία νέα
HomeΕκπαίδευσηΥψηλή ζήτηση για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Executive MBA in Hotel Management
Εκπαίδευση

Υψηλή ζήτηση για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Executive MBA in Hotel Management

Executive MBA

Το πρόγραμμα «Executive MBA in Hotel Management» του ΠΑ.Δ.Α. και ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. εμπλουτίζεται, προσφέροντας εξειδικευμένες γνώσεις και υβριδική εκπαίδευση σε επαγγελματίες του ξενοδοχειακού κλάδου.

Εμπλουτίζεται το γνωστικό αντικείμενο και διευρύνονται οι μέθοδοι εκπαίδευσης του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων – Executive MBA in Hotel Management» που υλοποιείται από το Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.), σε συνεργασία με το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.).

Απώτερος στόχος του Προγράμματος στο νέο ακαδημαϊκό έτος ‘24-’25 είναι η έτι περαιτέρω ενίσχυση των γνώσεων των συμμετεχόντων σε ένα άκρως ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον στον κλάδο της φιλοξενίας.

Επισημαίνεται ότι το γενικό και ειδικό πλαίσιο του ανωτέρω Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών, απευθύνεται σε επαγγελματίες της ξενοδοχειακής αγοράς πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, προσφέροντας δυνατότητες εξέλιξης στον ξενοδοχειακό κλάδο ή σε αποφοίτους πανεπιστημιακών τμημάτων που στρέφουν το επαγγελματικό τους ενδιαφέρον προς την ξενοδοχειακή αγορά.

Σημειώνεται ότι η χρονική διάρκεια φοίτησης για την απονομή του Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών ορίζεται σε δύο διδακτικά εξάμηνα, συν ένα τρίτο εξάμηνο για την εκπόνησης της Διπλωματικής Εργασίας (βιωματικού χαρακτήρα). Το Πρόγραμμα λειτουργεί υβριδικά, εν μέρει δια ζώσης και εν μέρει διαδικτυακά. Τα δια ζώσης μαθήματα διεξάγονται στην Αθήνα, στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, στην Πανεπιστημιούπολη Άλσους Αιγάλεω, σε περιόδους χαμηλής τουριστικής κίνησης προς διευκόλυνση των απασχολούμενων στον τουριστικό κλάδο.

Υπογραμμίζεται ότι το συνολικό κόστος του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών ανέρχεται σε 4.000 ευρώ ενώ στο “βασικό πακέτο” σπουδών περιλαμβάνονται επίσης ενισχυτικά σεμινάρια σε διαφορές ειδικότητες του ξενοδοχείου, διαλέξεις από διακεκριμένους εκπροσώπους των επαγγελματικών φορέων και των επιχειρήσεων της εγχώριας και διεθνούς ξενοδοχειακής αγοράς καθώς και workshops που υλοποιούνται στο φυσικό χώρο των επιχειρήσεων του κλάδου.

Τέλος, σύμφωνα με δηλώσεις του υπευθύνου του ΔΠΜΣ Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Κων/νου Μαρινάκου «το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών ‘’Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων – Executive MBA in Hotel Management’’ περιλαμβάνει γνωστικά αντικείμενα που έχουν διαμορφωθεί σε συνεργασία με εκπροσώπους και στελέχη της αγοράς, σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Παράλληλα, αποτελεί την μοναδική εκπαιδευτική διαδρομή στη χώρα μας για απόκτηση υψηλής ποιότητας γνώσεων στην Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων, με κύρια διαφοροποιητικά στοιχεία – σε σχέση με τα υπόλοιπα προσφερόμενα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών γενικά στον Τουρισμό – την παροχή απόλυτα εξειδικευμένων γνώσεων, την πολυετή και υψηλής ποιότητας διδακτική και επαγγελματική εμπειρία του ακαδημαϊκού της προσωπικού και την ισχυρή διασύνδεσή του με τη ξενοδοχειακή αγορά. Τα στοιχεία αυτά το καθιστούν ένα Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών εφάμιλλο των αντίστοιχων κορυφαίων Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών στον κλάδο της φιλοξενίας στο διεθνές περιβάλλον με πολύ υψηλή σχέση ποιότητας/τιμής».

Βίκυ Καραντζαβέλου
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/07/2024
16/07/2024
15/07/2024
12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024