Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσεις“100% Hotel Architect of the Year”: Οι Elastic Architects εγκαινιάζουν τη νέα τιμητική διάκριση του 100% Hotel Show
Εκθέσεις

“100% Hotel Architect of the Year”: Οι Elastic Architects εγκαινιάζουν τη νέα τιμητική διάκριση του 100% Hotel Show

  • Η co-founder του γραφείου Elastic Architects κα Ρία Βογιατζή.

Το 100% Hotel Show παρουσιάζει έναν νέο θεσμό διάκρισης επιλεγμένων αρχιτεκτονικών γραφείων για τη συνεισφορά τους στον ξενοδοχειακό σχεδιασμό, επιλέγοντας ως πρώτο τιμώμενο γραφείο, τους ελληνικής καταγωγής αλλά παγκοσμίου εμβέλειας, Elastic Architects.

Με αφετηρία τη φετινή έκθεση, το 100% Hotel Show δημιουργεί τον νέο θεσμό “100% Hotel Architect of the Year”, τιμώντας κάθε χρόνο με Ειδικό Βραβείο και special παρουσίαση στην έκθεση, ένα επιλεγμένο αρχιτεκτονικό γραφείο σύμφωνα με την επιδραστικότητά του στον ξενοδοχειακό σχεδιασμό, καθώς και τη δυνατότητα που έχει να εμπνέει δημιουργικά, τόσο τον χώρο της φιλοξενίας όσο και αυτόν της αρχιτεκτονικής.

Το αρχιτεκτονικό γραφείο που θα εγκαινιάσει τη νέα τιμητική διάκριση “100% Hotel Architect of the Year” είναι οι Elastic Architects, εκπροσωπούμενοι από την co-founder του γραφείου κα Ρία Βογιατζή, αλλά και μια ομάδα πάνω από 80 ταλαντούχων συνεργατών. Οι Elastic Architects επιλέχθηκαν για τον τίτλο “100% Hotel Architect of the Year”, καθώς έχουν διαγράψει μια εντυπωσιακή πορεία παρουσιάζοντας ένα portfolio από σημαντικά έργα και παγκόσμιες συνεργασίες, όπως τα Aman Resorts, One And Only, Marriott, Accor, Coco-Μat, Brown Hotels, Mitsis Group κ.ά., έχοντας πλέον γραφεία σε Αθήνα, Κύπρο, Τορόντο και Ντουμπάι.

Παράλληλα, η ειδίκευσή τους στον σχεδιασμό πολυτελών χώρων φιλοξενίας υψηλής ποιότητας, η σημασία που δίνουν σε θέματα αειφορίας και ένταξης των υποδομών στο φυσικό τοπίο, αλλά και η φιλοσοφία τους να δημιουργούν Τέχνη μέσω της αρχιτεκτονικής και του design, αποτελούν ξεχωριστά χαρακτηριστικά, τα οποία υπογραμμίζουν την επιδραστικότητά τους στον αρχιτεκτονικό ξενοδοχειακό σχεδιασμό, αλλά και τη δυνατότητα που έχουν να εμπνέουν δημιουργικά τους χώρους της φιλοξενίας και της αρχιτεκτονικής.

Τι θα δει κανείς από τους Elastic Architects στο 100% Hotel Show 2022
Η παρουσία των Elastic Architects στο 100% Hotel Show 2022 στο πλαίσιο της ανάδειξής τους ως “Αρχιτέκτονες της Χρονιάς” για την Έκθεση, είναι πολυεπίπεδη και περιλαμβάνει:

  • Απονομή του βραβείου 100% Hotel Architect of the Year”, στο πλαίσιο της Τελετής Απονομής των 100% Hotel Design Awards, η οποία θα διεξαχθεί την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022.
  • Ειδικό Χώρο Περιπτέρου εντός της έκθεσης για παρουσίαση του γραφείου, στον οποίο το γραφείο θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το πλήρες portfolio του.
  • Workshop με θέμα “Greek Architects Abroad: Η Ιστορία πίσω από τα ξενοδοχειακά έργα και την πορεία των Elastic Architects”, στο πλαίσιο των Workshops του 100% Hotel Show 2022. Η παρουσίαση θα γίνει από τη κα Βογιατζή, τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 12.30, στο Workshop Stage της έκθεσης.

Η έκθεση θα διεξαχθεί 18-21 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024