Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσεις9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ: Έρχεται στην Αθήνα – Στόχος οι εμπορικές συμφωνίες
Τον Φεβρουάριο η 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ: Έρχεται στην Αθήνα – Στόχος οι εμπορικές συμφωνίες

Η 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Η 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ θα λάβει χώρα στην Αθήνα το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου 2023.

Η 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition επιστρέφει στην Αθηναϊκή πρωτεύουσα, από το Σάββατο 04 έως την Δευτέρα 06 Φεβρουαρίου 2023, στο Mec Παιανίας. Πρόκειται για μια επιτυχημένη F2B (Food to Business) έκθεση που δίνει λύσεις σε ουσιαστικά ζητήματα των επιχειρήσεων, όπως η ενίσχυση των ελληνικών εξαγωγών και η διασύνδεση με τα κανάλια διανομής.

Για το τριήμερο της έκθεσης, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ υποδέχεται πλήθος παραγωγών και επιχειρήσεων, που θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους.

Μέσω του προγράμματος Hosted Buyers, επιχειρηματίες από Ελλάδα και εξωτερικό, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον κλάδο εμπορίας και εξαγωγών τροφίμων, της εστίασης, του τουρισμού, των ξενοδοχείων και της χονδρικής δίνουν ραντεβού με τους εκθέτες στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο Buyers Square με στόχο να γνωρίσουν τα ποιοτικά ελληνικά προϊόντα και να αναπτύξουν το δίκτυο πωλήσεων τους.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν εξειδικευμένα επαγγελματικά σεμινάρια αφιερώνοντας κάθε ημέρα διεξαγωγής της έκθεσης σε μια σύγχρονη γαστρονομική τάση. Βιωσιμότητα, Farm to Table και Αυθεντικότητα είναι το τρίπτυχο, στο οποίο στηρίζεται το σύνολο των παράλληλων εκδηλώσεων της φετινής διοργάνωσης. Θεωρία και Πράξη θα συναντηθούν στους χώρους της Premium έκθεσης με καλεσμένους που θα μαγειρέψουν και θα συζητήσουν για τις τάσεις που έχουν κυριαρχήσει στον κλάδο της γαστρονομίας.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024