Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΑλλαγή brand name για την BITTM

Αλλαγή brand name για την BITTM

Διαφορετικό brand name θα φέρει στο εξής μέλλον η μόνη αποκλειστικά για επαγγελματίες έκθεση ‘Beijing International Travel and Tourism Market – BITTM’, που ειδικεύεται στον εξερχόμενο τουρισμό της Κίνας, καθώς μετονομάζεται σε China Outbound Travel & Tourism Market – COTTM. Η επόμενη COTTM θα πραγματοποιηθεί από 14 έως και 16 Μαίου 2007…

Διαφορετικό brand name θα φέρει στο εξής μέλλον η μόνη αποκλειστικά για επαγγελματίες έκθεση ‘Beijing International Travel and Tourism Market – BITTM’, που ειδικεύεται<...>στον εξερχόμενο τουρισμό της Κίνας, καθώς μετονομάζεται σε China Outbound Travel & Tourism Market – COTTM. Η επόμενη COTTM θα πραγματοποιηθεί από 14 έως και 16 Μαίου 2007 στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου της Κίνας στο Πεκίνο (CWTC).

Έπειτα από συνομιλίες με πελάτες, συνεργάτες και βασικούς μετόχους της βιομηχανίας, η αλλαγή του brand name κρίθηκε αναγκαία, ώστε να απεικονίζει το μέγεθος και το σκοπό της έκθεσης. Η COTTM βοηθά τους τουριστικούς επαγγελματίες από όλο τον κόσμο να διακρίνουν τις νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες που προσφέρει η κινέζικη εξερχόμενη τουριστική βιομηχανία. Παράλληλα, η έκθεση δίνει την ευκαιρία και στους Κινέζους επαγγελματίες του τουρισμού να διευρύνουν τις επιχειρηματικές τους συνεργασίες και να ανταλλάξουν δημιουργικές ιδέες. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι η έκθεση δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν σεμινάρια και διαλέξεις σχετικά με τις τελευταίες τάσεις της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας και τις ευκαιρίες επιχειρηματικότητας που προκύπτουν.

Όπως σχολίασε ο Project Director της COTTM, κ. Matt Thompson: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με την επόμενη διοργάνωση και το νέο brand name τονίζει την ειδοποιό διαφορά της έκθεσης από όλες τις άλλες, καθώς είναι η μοναδική για εξερχόμενο τουρισμό, αποκλειστικά για επαγγελματίες. Η ανταπόκριση που έχουμε από εκθέτες, ΜΜΕ και επισκέπτες προηγούμενων διοργανώσεων, είναι ιδιαίτερα θετική και αναμένουμε με μεγάλη αγωνία την πραγματοποίηση της επόμενης διοργάνωσης, ώστε η έκθεση να είναι ακόμα μεγαλύτερη και καλύτερη».

Η παρουσίαση του νέου brand της COTTM θα γίνει και επίσημα στην έκθεση World Travel Market.
Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της έκθεσης Beijing International Travel and Tourism Market – BITTM για Ελλάδα και Κύπρο η εταιρία Travel Media Applications.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024