Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΑλλάζει χέρια η προεδρία της Reed Travel Exhibitions
Reed Travel Exhibitions

Αλλάζει χέρια η προεδρία της Reed Travel Exhibitions

Μετά από 25 χρόνια στην προεδρία της διοργανώτριας εταιρίας εκθέσεων Reed Travel Exhibitions (RTE), ο κ. Tom Nutley αποσύρεται από τα καθήκοντα του τον ερχόμενο μήνα, Μάρτιο, αναλαμβάνοντας από τον Απρίλιο, τη νέα μερικής απασχόλησης συμβουλευτική θέση…

Μετά από 25 χρόνια στην προεδρία της διοργανώτριας εταιρίας εκθέσεων Reed Travel Exhibitions (RTE), ο κ. Tom Nutley αποσύρεται από τα καθήκοντα του τον ερχόμενο μήνα, Μάρτιο, αναλαμβάνοντας από τον Απρίλιο, τη νέα<...>μερικής απασχόλησης συμβουλευτική θέση του Μη Εκτελεστικού Προέδρου της RTE.

Καθήκοντα προέδρου της RTE, έπειτα από τον Nutley, θα αναλάβει ο σημερινός Γενικός Διευθυντής της εταιρίας, κ. Richard Mortimore.

Σχετικά, ο CEO της Reed Exhibitions UK, κ. Alastair Gornall, δήλωσε: “Ο Tom έχει συνεισφέρει σημαντικά στην Reed Exhibitions, ενώ είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για την ανάπτυξη 14 νέων εκθέσεων, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει για την συνεχή της επιτυχία η World Travel Market, που αποτελεί και την μεγαλύτερη έκθεση της εταιρίας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Tom για όλες τις προσπάθειες του και να του ευχηθώ καλή συνταξιοδότηση”.

“Το `portfolio` της RTE” συμπλήρωσε “είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του 2008, με τον κ. Richard Mortimore και την ομάδα του να χαράσσουν την στρατηγική του μέλλοντος”.

“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος” κατέληξε ο κ. Gornall, “που ο Tom δέχτηκε τη συμβουλευτική θέση μερικής απασχόλησης του Μη Εκτελεστικού Προέδρου, συνεχίζοντας έτσι να μας βοηθά στην ανάπτυξη της εκθεσιακής ταξιδιωτικής βιομηχανίας”.

Από την πλευρά του, ο κ. Nutley ανέφερε: “Απόλαυσα τρομερά τα τελευταία 25 χρόνια στην Reed και είμαι πολύ περήφανος για την πορεία της Reed Travel Exhibitions και για την ομάδα ανθρώπων, με την οποία είχα την τιμή να εργαστώ. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την ευκαιρία, που μου πρόσφερε η Reed, ώστε να συνεχίσω να εμπλέκομαι στην μελλοντική ανάπτυξη της εταιρίας”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024