Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςAviation-Event 2023 CLJ: Συνέντευξη Τύπου – Η ερώτηση που «τράβηξε» τα βλέμματα
Αερομεταφορές

Aviation-Event 2023 CLJ: Συνέντευξη Τύπου – Η ερώτηση που «τράβηξε» τα βλέμματα

  • Από αριστερά. David Ciceo, CEO of Cluj International Airport, Ioanna Papadopoulou, Director of Communications and Marketing, Athens International Airport, Olivier Jankovec, Director General Airports Council International (ACI) Europe.

Η πρώτη συνέντευξη Τύπου του Aviation-Event CLJ 2023.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – Αυτές τι ημέρες, στην Cluj της Ρουμανίας λαμβάνει χώρα το Aviation-Event 2023. Η συγκεκριμένη πόλη επιλέχθηκε όχι μόνο λόγω της γεωγραφικής της θέσης, αλλά και για το ρόλο της στην ιστορική και οικονομική ανάπτυξη της η περιοχή. Η πόλη είναι ένα από τα πιο σημαντικά ακαδημαϊκά, πολιτιστικά, βιομηχανικά και επιχειρηματικά κέντρα στη Ρουμανία, το δεύτερο μετά την πρωτεύουσα Βουκουρέστι.

Η ατζέντα του Aviation-Event 2023 CLJ περιλαμβάνει θέματα ενδιαφέροντος για την παγκόσμια και ευρωπαϊκή αεροπορία, με έμφαση στην ανάκαμψη της κυκλοφορίας στα προ πανδημίας επίπεδα, αλλά και νέες στρατηγικές και προοπτικές για το μέλλον ολόκληρου του αεροσκάφους.

Την Πέμπτη 23 Απριλίου 2023, διεξήχθη η συνέντευξη Τύπου με τον David Ciceo, CEO του Διεθνούς Αεροδρομίου της Cluj και τον Olivier Jankovec, Γενικό Διευθυντή του Airports Council International (ACI) Europe. Το ρόλο του συτονιστή έλαβε η Ιωάννα Παπαδοπούλου Διευθύντρια Επικοινωνίας και Marketing του ΔΑΑ.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Marcel Riwalsky, CEO του Aviation-Event θέτει μια πολύ σημαντική ερώτηση στον Olivier Jankovec, Director General Airports Council International (ACI) Europe.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024