Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΑύξηση συμμετοχών στη φετινή Philoxenia

Αύξηση συμμετοχών στη φετινή Philoxenia

PΗΙLOXENIA ’99. Ξεκίνησε χθες η έκθεση Philoxenia ’99, της οποίας οι πόρτες θα είναι ανοικτές μόνο για τους εμπορικούς επισκέπτες τις δύο πρώτες μέρες. Το Σάββατο και την Κυριακή το […]

PΗΙLOXENIA '99. Ξεκίνησε χθες η έκθεση Philoxenia '99, της οποίας οι πόρτες θα είναι ανοικτές μόνο για τους εμπορικούς επισκέπτες τις δύο πρώτες μέρες<...>. Το Σάββατο και την Κυριακή το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για τους τουριστικούς προορισμούς εντός και εκτός της ελληνικής επικράτειας, ώστε να προγραμματίσει τις διακοπές του.
Σύμφωνα με ανακοίνωση των οργανωτών της έκθεσης "αναμένεται ιδιαίτερα σημαντικό το αποτέλεσμα της φετινής Philoxenia<.> σε επίπεδο σύναψης επιχειρηματικών συμφωνιών, όχι μόνο χάρη στην καινοτομία της εξειδίκευσης. Η συμμετοχή των φορέων του τουρισμού, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, είναι μαζικότερη από κάθε άλλη διοργάνωση στην ιστορία του θεσμού. Συγκεκριμένα, ο συνολικός αριθμός των 449 συμμετοχών συνιστά επίπεδο αυξημένο κατά 30% έναντι της Philoxenia '98 και κατά 16% υψηλότερο της δεύτερης μεγαλύτερης διοργάνωσης στην ιστορία του θεσμού (8η Philoxenia -το 1992- με 387 συμμετοχές).
Στη Philoxenia '99 συμμετέχουν εκθέτες από όλες της περιοχές της επικράτειας, αλλά και το εξωτερικό. Σύμφωνα με τα στοιχεία των οργανωτών, οι επίσημες κρατικές συμμετοχές ανέρχονται σε 10 (Αίγυπτος, Αλβανία, Βουλγαρία, Ισπανία, Κύπρος, Μαλαισία, Ρουμανία, Σερβία, Ταϊλάνδη, Τυνησία), ενώ το σύνολο των χωρών οι οποίες κατά τον ένα ή τον άλλο τρόπο αντιπροσωπεύονται στην έκθεση φθάνει τις 45. Στο πλαίσιο της φετινής Διεθνούς Εκθέσεως Τουρισμού πραγματοποιείται αεροπορικό σαλόνι με τη συμμετοχή όλων των ελληνικών και πολλών ξένων αεροπορικών εταιρειών. Επίσης, συμμετέχουν 34 εκθέτες στην κατηγορία του ξενοδοχειακού εξοπλισμού, οι οποίοι καλύπτουν δύο μεγάλα περίπτερα.
Συνολικά, έχουν προσκληθεί 93 επιλεγμένοι ξένοι εμπορικοί επισκέπτες. Ξεχωρίζουν οι αναμενόμενες αφίξεις 28 επαγγελματιών του τουριστικού κλάδου από τη Γερμανία, 24 από τη Βουλγαρία και 14 από τη Νιγηρία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024