Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςBike Friedly: Ισχυρή παρουσία του ποδηλατικού τουρισμού στην AIT Expo 2022
Εκθέσεις

Bike Friedly: Ισχυρή παρουσία του ποδηλατικού τουρισμού στην AIT Expo 2022

Το Bike Friendly συμμετέχει στην 9η Athens International Tourism Expo (3-5 Νοεμβρίου 2022) στο Zάππειο, με δικό του περίπτερο (BOOTH 142)

Η 9η Athens International Tourism Expo, η μεγαλύτερη έκθεση εισερχόμενου τουρισμού της Αθήνας, διεξάγεται στο Ζάππειο Μέγαρο με κορυφαίους εκθέτες από Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ινδονησία και Λιθουανία. Ως εκθέτες συμμετέχουν ξενοδοχεία, Hotels & Resorts, Luxury Boutique Hotels & Villas, ταξιδιωτικά γραφεία, εταιρείες DMC, Yachting, περιφέρειες, δήμοι και πολλοί άλλοι. δημιουργώντας ένα ισχυρό δίκτυο για το κλείσιμο συμφωνιών εισερχόμενου τουρισμού τόσο με τους Hosted Buyers,που επίσης συμμετέχουν στη διοργάνωση, όσο και με τους επαγγελματίες επισκέπτες.

Διεθνείς Hosted Buyers από 30 αγορές βρίσκονται στην ΑΙΤ Expo, πραγματοποιώντας Β2Β meetings με τους εκθέτες, ώστε να κλείσουν πετυχημένες εμπορικές συμφωνίες για τον εισερχόμενο τουρισμό του 2023.

Ο ποδηλατικός τουρισμός δηλώνει δυναμικά “παρών” στην έκθεση μέσω του Σήματος “Bike Friendly”, μίας πρωτοβουλίας της αστικής, μη κερδοσκοπικής εταιρείας ΝΑΤΤΟΥΡ, η οποία προωθεί την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού, δίνοντας προτεραιότητα στον ποδηλατικό τουρισμό. Το Σήμα “Bike Friendly” απονέμεται τόσο σε ξενοδοχεία, όσο και σε δήμους-τουριστικούς προορισμούς, που πληρούν μία σειρά διεθνώς αναγνωρισμένων κριτηρίων (κριτήρια ξενοδοχείων – κριτήρια τουριστικών προορισμών).

Η ανάπτυξη του Σήματος “Bike Friendly” γίνεται σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης (Ε.Ε.Π.Φ.).

Το “Bike Friendly” Project υποστηρίζεται από την εταιρεία Travel Media Applications, η οποία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας αποκλειστικά στην τουριστική βιομηχανία, αξιοποιώντας την τεχνολογία σε διαδικτυακές εφαρμογές.

Οι δράσεις της Α.Μ.Κ.Ε. ΝΑΤΤΟΥΡ για τον Ποδηλατικό Τουρισμό με την ένδειξη-σήμα “Bike Friendly” έχουν τεθεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Τουρισμού, Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Υποδομών & Μεταφορών.

Σημειώνεται ότι η είσοδος στην 9η Athens International Tourism Expo είναι δωρεάν.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024