Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileBloggers από όλο τον κόσμο συναντιούνται στην ITB Berlin
"PhoCusWright@ITB Berlin"

Bloggers από όλο τον κόσμο συναντιούνται στην ITB Berlin

Για πρώτη φορά, στο πλαίσιο της ITB Berlin και ειδικότερα της εκδήλωσης `PhoCusWright@ITB Berlin` bloggers από όλο τον κόσμο συναντιούνται σε διεθνή τουριστική έκθεση. Δεδομένου ότι οι bloggers παίζουν καθοριστικό […]

Για πρώτη φορά, στο πλαίσιο της ITB Berlin και ειδικότερα της εκδήλωσης `PhoCusWright@ITB Berlin` bloggers από όλο τον κόσμο συναντιούνται σε διεθνή τουριστική έκθεση. Δεδομένου ότι οι bloggers παίζουν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση<...>της κοινής γνώμης, επιβεβαιώνοντας τη χρήση πολλών blogs ως σημαντικών εργαλείων μάρκετινγκ, η ITB Berlin παρέχει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες στην έκθεση να μάθουν “από πρώτο χέρι” τα πλεονεκτήματα της αποτελεσματικής χρήσης των blogs και στην τουριστική βιομηχανία, ενισχύοντας κατ` αυτό τον τρόπο σημαντικά τις πωλήσεις τους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που έχει προγραμματισθεί για τις 5 Μαρτίου, μια διεθνής ομάδα από bloggers της τουριστικής βιομηχανίας θα παρουσιάσουν στο κοινό ιδέες, τεχνολογίες, καινοτομίες, αλλά και όλα τα τρέχοντα θέματα, που αφορούν στα blogs. Η εκδήλωση απευθύνεται κυρίως σε εργαζόμενους τουριστικών επιχειρήσεων, που χρησιμοποιούν το internet ως εργαλείο πώλησης, σε οποιονδήποτε ασχολείται με το μάρκετινγκ τουριστικών προορισμών και σαφέστατα στους εργαζόμενους ταξιδιωτικών γραφείων.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση `PhoCusWright@ITB Berlin` είναι δωρεάν.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024