Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςClean Expro: Μεγάλη επιτυχία και διεθνές ενδιαφέρον

Clean Expro: Μεγάλη επιτυχία και διεθνές ενδιαφέρον

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η 1η Διεθνής Έκθεση Clean Expro που παρουσίασε προϊόντα και υπηρεσίες καθαρισμού και απολύμανσης. Μεταξύ των 8.000 επισκεπτών της ήταν ξενοδόχοι, επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων καθώς και […]

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η 1η Διεθνής Έκθεση Clean Expro<.> που παρουσίασε προϊόντα και υπηρεσίες<...> καθαρισμού και απολύμανσης. Μεταξύ των 8.000 επισκεπτών της ήταν ξενοδόχοι, επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων καθώς και εκπρόσωποι φορέων, και οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης. Είναι αξιοσημείωτο ότι μεταξύ των επισκεπτών ήταν επιχειρηματίες από όλες τις Βαλκανικές χώρες καθώς και από την Κύπρο, την Γερμανία, την Ελβετία, την Ιταλία, την Γαλλία, και το Μπαχρέιν.

Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν από τον υπουργό Επικρατείας κ. Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, που τόνισε ότι η Clean Expro έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό που υπήρχε στην Ελληνική αγορά, αφού η καθαριότητα και το καθαρό περιβάλλον παίζουν κυρίαρχο πλέον ρόλο σε όλες τις πολιτισμένες κοινωνίες, τις αναπτυγμένες και σύγχρονες αγορές.

Ήδη το 80% των επιχειρήσεων που συμμετείχαν στην φετινή έκθεση έχουν δηλώσει συμμετοχή για την 2η Διεθνή Έκθεση Clean Expro 2002, ενώ έντονο είναι το ενδιαφέρον από τώρα για συμμετοχή και πάρα πολλών εταιριών του εξωτερικού.

Ο πρόεδρος της Expro κ. Κώστας Τσιγαρίδας στην ειδική εκδήλωση που έγινε εξέφρασε την βεβαιότητα του ότι η έκθεση Clean Expro σύντομα θα είναι από τις σημαντικότερες στην Ανατολική Μεσόγειο και τα Βαλκάνια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024