Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΔεν ξέρουμε να χρησιμοποιούμε τις τουριστικές εκθέσεις

Δεν ξέρουμε να χρησιμοποιούμε τις τουριστικές εκθέσεις

WTM ’99. Μετά από τα πολλά παράπονα που εκφράστηκαν από τους συνεκθέτες του ελληνικού περιπτέρου, το TDN πήρε συνέντευξη από τον κ. Πάνο Αργυρό, διευθυντή της ΔΙ.Τ.ΕΞ. Αγγλίας. Ο κ. […]

WTM '99. Μετά από τα πολλά παράπονα που εκφράστηκαν από τους συνεκθέτες του ελληνικού περιπτέρου, το TDN πήρε συνέντευξη από τον κ. Πάνο Αργυρό<...>, διευθυντή της ΔΙ.Τ.ΕΞ. Αγγλίας.
Ο κ. Αργυρός μας ανέλυσε τον χαρακτήρα της έκθεσης, ο οποίος είναι επαγγελματικός και όχι καταναλωτικός, ιδίως τις δύο πρώτες ημέρες που είναι αφιερωμένες στους επιλεγμένους επαγγελματίες επισκέπτες, μέλη του Meridian Club. Αυτή η διαφορά συνεπάγεται ότι οι περισσότεροι επισκέπτες πηγαίνουν στα περίπτερα με ήδη προκαθορισμένα ραντεβού. Για αυτό το λόγο και το φετινό ελληνικό περίπτερο διέθετε και δεύτερο όροφο με μικρό σαλονάκι, όπου μπορούσαν να πραγματοποιούνται συναντήσεις, αλλά και εκδηλώσεις από τους συνεκθέτες.
Όμως οι συνεκθέτες, εκτός εξαιρέσεων, δεν αξιοποίησαν τη δυνατότητα αυτή, παρά τις υποδείξεις και τις προτροπές του ΕΟΤ<.>. Χαρακτηριστικά ο κ. Αργυρός ανέφερε ότι οι συνεκθέτες πρέπει να προσκαλούν τα μέλη του Meridian.
Μερικές εταιρίες που έρχονται συχνά, γνωρίζουν πως λειτουργεί η έκθεση, όμως ορισμένες περιφέρειες έρχονται χωρίς συγκεκριμένα σχέδια και πλάνα. Το πρόβλημα κατά τον κ. Αργυρό δεν είναι ότι δεν πέρναγαν επισκέπτες από το ελληνικό περίπτερο, αλλά ότι οι συνεκθέτες δεν ξέρουν πώς να αξιοποιήσουν τις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού. Το θέμα επίσης, δεν είναι η ποσότητα των επαφών που θα κάνει κάποιος εκθέτης, αλλά η ποιότητα τους. Αν κάποιος θέλει να έρθει σε επαφή με την Ελλάδα, ξέρει που θα την βρει, ανέφερε ο κ. Πάνος Αργυρός.
Όσο για την κατασκευή του περιπτέρου, που αυτή τη στιγμή γίνεται στην Αγγλία, και ουσιαστικά νοικιάζεται, η πρόταση για την επόμενη χρονιά είναι να κατασκευάζεται στην Ελλάδα. Θα μπορούσαμε να φτιάξουμε ένα ευέλικτο περίπτερο και να το χρησιμοποιούμε σε όλες τις διεθνείς εκθέσεις. Τα έξοδα κατασκευής του και το ενοίκιο του είναι πράγματι πολύ υψηλά, παραδέχθηκε ο κ. Πάνος Αργυρός, και πρέπει να τα πληρώνουμε κάθε χρόνο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024