Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΕνδιαφέρουσες οι γνώμες για το ελληνικό περίπτερο στην World Travel Market ’99

Ενδιαφέρουσες οι γνώμες για το ελληνικό περίπτερο στην World Travel Market ’99

ΛΟΝΔΙΝΟ-WTM ’99. Το νέο περίπτερο που παρουσίασε ο ΕΟΤ στην έκθεση του Λονδίνου World Travel Market συγκέντρωσε τα σχόλια των Ελλήνων εκθετών και επισκεπτών. Το περίπτερο είναι σαφώς μεγαλύτερο από […]

ΛΟΝΔΙΝΟ-WTM '99. Το νέο περίπτερο που παρουσίασε ο ΕΟΤ<.> στην έκθεση του Λονδίνου World Travel Market συγκέντρωσε τα σχόλια των Ελλήνων εκθετών<...> και επισκεπτών. Το περίπτερο είναι σαφώς μεγαλύτερο από τα προηγούμενα, κυριαρχεί το μπλε σκούρο χρώμα με πορτοκαλί, και είναι διώροφο.
Σύμφωνα με τον κ. Γιάννη Λιόλιο από τον Αστέρα της Βουλιαγμένης "το νέο περίπτερο είναι ωραίο, αλλά είναι πολύ σκούρο και όχι φωτεινό. Παρόλα αυτά είναι εργονομικό, αλλά τα χρώματα θα έπρεπε να είναι πιο φωτεινά και το μπλε πιο γαλανό, σαν το χρώμα της Ελλάδας."
Ο κ. Γεωργιάδης από τα G Hotels έκρινε το περίπτερο καλύτερο από τις προηγούμενες χρονιές, όμως ανέφερε ότι δεν είναι φωτεινό και σημείωσε ότι η κλειστή δομή του δεν είναι εργονομική. "Θα έπρεπε να είναι φτιαγμένο χωρίς τους εξωτερικούς τοίχους, και με περίπτερα γύρω-γύρω όπως συμβαίνει με τα γειτονικά περίπτερα".
Το ίδιο παρατήρησε και ο κ. Γιώργος Μπαρμπούτης διευθυντής marketing του Rodos Palace, σημειώνοντας ότι "τα περίπτερα είναι προς τα μέσα προσανατολισμένα και πολύ κλειστά".
Παρόλα αυτά η κ. Οικονόμου Έφη από το Efilial Travel παρατήρησε ότι το περίπτερο είναι χειρότερο από το περσινό, οι χώροι των συνεκθετών του ΕΟΤ είναι πολύ μικροί, δεν υπάρχουν επαρκείς αποθηκευτικοί χώροι, και ο χρωματισμός είναι μουντός.
Σε γενικές γραμμές οι γνώμες των περισσοτέρων εκθετών κυμάνθηκαν στα ίδια επίπεδα επαινώντας μεν την καλή προσπάθεια παρατηρώντας όμως ταυτόχρονα και τα μειονεκτήματα. Θετικό ήταν ότι την δεύτερη μέρα τουλάχιστον φωτίστηκε το άγαλμα του Ποσειδώνα στην είσοδο του περιπτέρου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024
15/02/2024
14/02/2024
13/02/2024