Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΕντός του προσεχούς 15ήμερου η δοκιμαστική πτήση του νέου A380

Εντός του προσεχούς 15ήμερου η δοκιμαστική πτήση του νέου A380

Η πρώτη δοκιμαστική πτήση του νέου αεροσκάφους της Airbus, A380, αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός του προσεχούς 15ήμερου, σύμφωνα με δηλώσεις του Αντιπροέδρου της εταιρίας, κ. Φιλίπ Ντελμάς από το Πεκίνο, […]

Η πρώτη δοκιμαστική πτήση του νέου αεροσκάφους της Airbus, A380, αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός του προσεχούς 15ήμερου,<...> σύμφωνα με δηλώσεις του Αντιπροέδρου της εταιρίας, κ. Φιλίπ Ντελμάς από το Πεκίνο, όπου πραγματοποιείται αυτές τις μέρες η διεθνής τουριστική έκθεση `The Beijing International Travel & Tourism Market` (BITTM).

“Δεν έχει αναβληθεί. Οι πιλότοι και μόνο οι πιλότοι θα αποφασίσουν την ημέρα που θέλουν να το κάνουν. Αυτό εξαρτάται από το κατά πόσο αισθάνονται απολύτως άνετα με το αεροσκάφος” υπογράμμισε στους δημοσιογράφους ο κ. Ντελμάς, ο οποίος πρόσθεσε πως “είχαμε πει εδώ και πολύ καιρό πως το αεροπλάνο θα πετάξει τον Απρίλιο και πιστεύω πως αυτό θα συμβεί τελικά. Τη συγκεκριμένη ημέρα δεν την ξέρω και νομίζω πως κανείς δεν την ξέρει”.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
31/03/2023
30/03/2023
29/03/2023
28/03/2023
27/03/2023