Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΕπανέρχεται σε υβριδική μορφή η IT&CMA της Ασίας
Εκθέσεις

Επανέρχεται σε υβριδική μορφή η IT&CMA της Ασίας

Με υβριδική μορφή ξεκινάει η έκθεση IT&CMA, Incentive Travel & Conventions, Meetings Asia στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης προσφέροντας ένα πλήρες πρόγραμμα συναντήσεων, επαφών, και παρουσιάσεων σε εκθέτες και επισκέπτες.

Από τις 20-22 Σεπτεμβρίου 2022 θα διεξαχθεί στην Μπανγκόκ τη πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης η γνωστή έκθεση IT&CMA (Incentive Travel & Conventions, Meetings Asia), δια ζώσης με συμμετέχοντες από όλες τις χώρες, ενώ από τις 20-28 Σεπτεμβρίου η ίδια έκθεση θα λειτουργεί σε on line μορφή για εκείνους που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να επισκεφθούν τη χώρα. Οι υβριδικές πλέον εκθέσεις είναι γεγονός και από ότι φαίνεται αυτός ο συνδυασμός θα επικρατήσει στο μέλλον μιας και προσφέρει τα περισσότερα πλεονεκτήματα.

Η επαναφορά των επιχειρηματικών συναντήσεων πρόσωπο με πρόσωπο, της δυνατότητας για συμμετοχή και networking, αλλά και η πρόσθετη δυνατότητα για εικονική δικτύωση είναι η φετινές καινοτομίες της έκθεσης δηλώνουν οι οργανωτές της IT&CMA.

Η έκθεση φέτος θα έχει πάνω από 250 εκθέτες και 350 προσκεκλημένους επισκέπτες, ενώ κατά την τριήμερη δια ζώσης εκδήλωση οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τις προσωπικές τους συναντήσεις στα περίπτερα τους, να συμμετέχουν σε workshops, παρουσιάσεις, και εκδηλώσεις να δικτυώνονται με τους επιλεγμένους προσκεκλημένους επισκέπτες και φυσικά θα τους δοθεί η δυνατότητα για συμμετοχή σε μικρές εξορμήσεις πριν και μετά την έκθεση σε διάφορες περιοχές της Ταϊλάνδης.

Οι συμμετέχοντες στην ηλεκτρονική έκθεση από τις 20-28 Σεπτεμβρίου θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν πολλά στιγμιότυπα και βίντεο από τη δια ζώσης εκδήλωση που θα γίνεται τις πρώτες μέρες στην Μπανγκόκ, και μετά θα μπορούν να παρακολουθήσουν περισσότερες ηχογραφημένες συνεδρίες, να δουν παρουσιάσεις από εταιρίες και προορισμούς, και να δικτυωθούν και να ανταλλάξουν στοιχεία επικοινωνίας με εκθέτες αλλά και byuers.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024