Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςFedHATTA & ΗΑΤΤΑ διεκδικούν μεγαλύτερο μερίδιο τουριστών από την κινεζική αγορά για την Ελλάδα
Εκθέσεις

FedHATTA & ΗΑΤΤΑ διεκδικούν μεγαλύτερο μερίδιο τουριστών από την κινεζική αγορά για την Ελλάδα

HATTA

Η FedHATTA και ο ΗΑΤΤΑ θα συμμετάσχουν δυναμικά στην έκθεση ITB China στη Σαγκάη, προωθώντας τον ελληνικό τουρισμό και ενισχύοντας τις σχέσεις με την κινεζική ταξιδιωτική αγορά.

Με μια δυναμική αποστολή ταξιδιωτικών γραφείων θα συμμετάσχει η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA, και ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, ΗΑΤΤΑ, στην διεθνή τουριστική έκθεση ΙΤΒ China, που διοργανώνεται στις 27-29 Μαΐου στην Σαγκάη, δίνοντας το “παρών” σε μια κομβικής σημασίας αγορά για τον ελληνικό τουρισμό.

Η ITB China αποτελεί την κορυφαία έκθεση αποκλειστικά για επαφές B2B με επίκεντρο την κινεζική ταξιδιωτική αγορά και φέρνει σε επαφή κορυφαίους και επιλεγμένους buyers από την Κίνα με επαγγελματίες του τουρισμού από όλο τον κόσμο. Η αγορά της Κίνας, η οποία αποτελούσε προπανδημικά την μεγαλύτερη αγορά εξερχόμενου τουρισμού στον κόσμο, βρίσκεται σε διαδικασία πλήρους ανάκαμψης, ενώ σημαντικός παράγοντας για την προσέλκυση περισσότερων Κινέζων ταξιδιωτών στη χώρα μας αποτελεί η απευθείας σύνδεση της Juneyao Air, Σαγκάη – Αθήνα.

Ο πρόεδρος της FedHATTA, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, δήλωσε: “Η παρούσα συγκυρία είναι ιδανική για να έρθουν σε επαφή τα Ελληνικά ταξιδιωτικά γραφεία που ήδη δραστηριοποιούνται στην αγορά της Κίνας και της Νοτιανατολικής Ασίας, με τα αντίστοιχα της αγοράς αυτής η οποία επανέρχεται σε προπανδημικούς ρυθμούς και διαχρονικά αγαπά την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό με έμφαση στις εμπειρίες πολιτισμού.

Η FedHATTA και ο ΗΑΤΤΑ διατηρούν ανοικτούς τους τους διαύλους επικοινωνίας καθόλη την διάρκεια του έτους με τουριστικές αντιπροσωπείες από τις Περιφέρειες της Κίνας, και η συμμετοχή μας στην έκθεση θα συμβάλλει περαιτέρω στην ενίσχυση των επαγγελματικών μας δεσμών με ομολόγους της αγοράς του οργανωμένου τουρισμού της Κίνας, ενισχύοντας τις τουριστικές ροές από και προς την Ελλαδα”.

Ο πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ, κ. Νικόλας Κελαϊδίτης, τόνισε: “Τα τουριστικά γραφεία – μέλη μας είναι πολύ καλά προετοιμασμένα για να επικοινωνήσουν το πολύ ισχυρό brand της Ελλάδας στους επαγγελματίες του τουρισμού της Κίνας και των λοιπών χωρών που θα παρουσιαστούν στην ισχυρή έκθεση ITB China, διευρύνοντας ταυτόχρονα τις επιχειρηματικές τους σχέσεις με την μεγάλη τουριστική αγορά της Ασίας”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
14/06/2024
13/06/2024
12/06/2024
11/06/2024
10/06/2024
07/06/2024