Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςH Summer Holidays Expo χορηγός στο workshop των Ιονίων Νήσων
Travel Media Applications

H Summer Holidays Expo χορηγός στο workshop των Ιονίων Νήσων

Μεγάλης ανταπόκρισης τυγχάνει το Workshop Ιονίων Νήσων το οποίο διοργανώνει η Travel Media Applications στις 18 Απριλίου 2007 με χορηγό την «1η Summer Holidays Expo»,την πρώτη Έκθεση Καλοκαιρινών Διακοπών, πουδιοργανώνει […]

Μεγάλης ανταπόκρισης τυγχάνει το Workshop Ιονίων Νήσων το οποίο διοργανώνει η Travel Media Applications στις 18 Απριλίου 2007 με χορηγό την «1η Summer Holidays Expo»,την πρώτη Έκθεση Καλοκαιρινών Διακοπών, που<...>διοργανώνει η HELEXPO A.E. από 17 έως 20 Μαϊου του 2007.

Η «Summer Holidays Expo» αξιοποιεί την ευκαιρία της συνάντησης εργασίας των ξενοδοχείων των νησιών του Ιονίου με τα τουριστικά γραφεία της Αθήνας, προκειμένου να γνωστοποιήσει ευρύτερα την προσφορά της στην έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση στο ευρύ καταναλωτικό κοινό της Βόρειας Ελλάδας αλλά και ολόκληρης της χώρας και της περιοχής των Βαλκανίων και της Ν.Α. Ευρώπης, για μια από τις πιο αγαπημένες συνήθειες και ανάγκες όλων, τις Καλοκαιρινές Διακοπές στα αμέτρητα θέρετρα της χώρας μας

Η Travel Media Applications διοργανώνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ένα ακόμη Workshop εστιασμένο αυτή τη φορά στα νησιά του Ιονίου. Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον των τουριστικών γραφείων της Αθήνας για την τουριστική δραστηριότητα της περιοχής αποτέλεσε την κινητήριο δύναμη για την πραγματοποίηση της συνάντησης αυτής. Το Workshop θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Τετάρτη 18 Απριλίου στο ξενοδοχείο Stratos Vassilikos, του group της Airotel (17:00 έως 20:00), κατόπιν συνεργασίας με το HATTA.

Η ενέργεια αυτή έχει ως στόχο να ενημερωθούν τα τουριστικά γραφεία της Αθήνας για τις ξενοδοχειακές υποδομές των τουριστικών θέρετρων των νησιών του Ιονίου, όπως και για το τουριστικό προϊόν της κάθε περιοχής ξεχωριστά. Έμφαση δίνεται στην άμεση επικοινωνία των τουριστικών γραφείων με τους επαγγελματίες του τουρισμού των εν λόγω νησιών και η σύναψη στενότερων επαγγελματικών σχέσεων.

Υπενθυμίζεται πως αντίστοιχες διοργανώσεις έχουν γίνει τα προηγούμενα χρόνια για τη Λακωνία, τη Μαγνησία, τη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά, τη Σαντορίνη, καθώς και τα ξενοδοχεία των νησιών των Κυκλάδων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικονωνήσετε με την κυρία Βίκυ Γιωτοπούλου (τηλ.: 210-9374050 / e-mail: marketing@tma.gr).

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024