Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΗ 3η ACTIVETRIP διοργανώνεται στην Πάτρα
Πανελλήνια Εκθεση Νέων & Ειδικών Μορφών Τουρισμού

Η 3η ACTIVETRIP διοργανώνεται στην Πάτρα

Προ των πυλών βρίσκεται η 3η Πανελλήνια Έκθεση Νέων και Ειδικών Μορφών Τουρισμού ACTIVETRIP 2010, που φιλοδοξεί και φέτος να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα για τον τουριστικό κλάδο […]

Προ των πυλών βρίσκεται η 3η Πανελλήνια Έκθεση Νέων και Ειδικών Μορφών Τουρισμού ACTIVETRIP 2010,<...> που φιλοδοξεί και φέτος να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα για τον τουριστικό κλάδο τη χρονιά που διανύουμε.

Η έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί στο ΠΕΑΚ “Ολυμπιονίκης Δημήτρης Τόφαλος”, στην Πάτρα, το τριήμερο 26, 27 και 28 Φεβρουαρίου 2010, θα εξελιχθεί σε τόπο συνάντησης ακτιβιστών του τουρισμού από όλη την Ελλάδα. Ενδεικτικά (σύμφωνα με τις έως σήμερα επιβεβαιωμένες συμμετοχές) θα δώσουν το “παρών” μεταξύ άλλων οι Περιφέρειες Δυτικής Ελλάδος και Ηπείρου, οι Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις Αχαϊας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας, Μεσσηνίας, Αρκαδίας, Πρεβέζης, Πέλλας, Δράνας, Ξάνθης, Ερβου, Εύβοιας, Κυκλάδων, ο Δωδεκανησιακός Οργανισμός Τουρισμού, τα Κύθηρα κ.ά.

Η έκθεση διοργανώνεται από τον Όμιλο ΕΞΠΡΕΣ Καλοφωλιά, υπό την αιγίδα και θεσμική χορηγία του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού–ΕΟΤ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, τη Νομαρχία Αχαΐας και το Δήμο Πατρέων και με την υποστήριξη του ΣΕΤΕ και του ΗΑΤΤΑ.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα εξελιχθούν παράλληλες εκδηλώσεις, διάφορα happenings, προσφορές δώρων και άλλες εκπλήξεις. Τα επίσημα εγκαίνια προγραμματίζονται για τις 7.30 μ.μ. της Παρασκευής 26 Φεβρουαρίου.

Και τις τρεις ημέρες, που θα πραγματοποιηθεί η έκθεση, θα λειτουργεί από 11 π.μ. έως 9 μ.μ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους τους επισκέπτες, ενώ για την εξυπηρέτησή τους θα υπάρχουν δωρεάν τακτικά δρομολόγια με λεωφορεία από και προς το ΠΕΑΚ (με αφετηρία τον Κεντρικό Σταθμό ΟΣΕ – πλατεία Τριών Συμμάχων).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024